Svetnik: Januar 2008

  • 20.12.2007

Kako rešiti zagato z jutranjim uriniranjem v stanju erekcije, o fami okoli seksa v zraku, libidu v času menopavze, spodnjih frizurcah, skupinskem drkanju in še čem.

Ugotovil sem, da imam veliko veselje do friziranja. Svoji punci bi rad naredil frizuro na češplji, a mi tega ne dovoli, ker sem jo pri prvem poskusu malo urezal. Prepričan sem, da bi bil pri naslednjem friziranju pazljivejši, ker tudi ne bi bil več tako nervozen. Gotovo bi znal to bolje narediti, a mi vseeno ne dovoli. Kaj predlagate? Aljaž

Svetnik: Če so vaš izziv intimne frizure, se vam ne bi smelo biti odveč poskusiti tudi v stvaritvi kakšne druge pričeske, za katero ne potrebujete ostre britvice. Ste morda že pomisli na spletanje kitk, viklerje in običajno striženje srednje dolge pričeske?

Pred kratkim sem prvič letel z avionom in začelo me je zanimati, v čem je fama seksa v zraku. Tam je vendar vse tako ozko in majhno, pa še slabo ti je lahko zaradi pritiska! A. Z.

Svetnik: Kot ste pravilno ugotovili, gre predvsem za famo. Vseeno pa nekateri, ki očitno nimajo težav s pritiskom in tesnimi prostori, poročajo o intenzivnejšem orgazmu. Če vas zanima praktična izvedba, je dobro poznati kakšnega člana posadke ali pa si privoščiti bolj luksuzno potovanje, saj bi se vam lahko pripetilo, da bi vaju iz prezasedenega stranišča izgnali nestrpni potniki. Domnevamo, da ne bodo ravno navdušeni nad vašim doseganjem zasebnih visokoletečih ciljev.

Pozdravljeni. Sem že pošteno v petdesetih letih, moja nova partnerka pa se abrahamu šele približuje. Zanima me, ali se ženska želja po spolnosti v času menopavze kaj zmanjša. Sam včasih nisem tako zagret, ampak me ona hitro zbudi, če me razumete. Stane z Vrhnike

Svetnik: Razumemo, Stane. Na žensko željo po spolnosti starost običajno nima bistvenega vpliva, z menopavzo jo lahko doleti le zmanjšana vlažnost vagine, kar pa ni nerešljiva težava. Je pa lahko skrb zbujajoča vaša 'nezagretost', saj moškim s starostjo pogosto upada količina testosterona v krvi, ta pa ima lahko poleg manjšega libida tudi druge učinke. Več o tem si preberite v naslednjem Playboyu.

Že nekajkrat se nam je trem ali štirim prijateljem zgodilo, da smo gledali kak pornič in si ga nato začeli drkati. Poudarjam, da smo gledali pornič, ne drug drugega! Vseeno pa imam čuden občutek glede tega, sploh zato, ker je prijatelj na pol v hecu celo predlagal, da ga zdrkamo drug drugemu. Je to malo 'čudno' ali se mi le zdi? K.

Svetnik: Ker ste skupinsko drkanje prakticirali že nekajkrat, vam pri tem verjetno ni nič hudega. Niste napisali svoje starosti, ampak za mlajše fante so tovrstne skupne seanse oblika spoznavanja svojega telesa in teles drugih, kasneje pa je to lahko znak česa pomenljivejšega. Vsekakor Svétnik podpira takšne in drugačne spolne radosti. Če vas skrbi za občutek moškosti, pa vam lahko predlagamo ciljanje v tarčo in merjenje, kateri od vas je uspešnejši.

Pred kratkim sem se registiral v Second Life in tam odkril seks sobe. Zadeva je super, ker lahko moj lik seksa z vsemi in vsi so zelo odprti glede tega. Moja punca pa se s tem ne strinja in je že malo ljubosumna, toda dejstvo je, da me seks v SL narajca in sem potem še pohotnejši v realnem lajfu. Kaj predlagate? Geeko

Svetnik: Geeko, skrajni čas je, da tudi svoje dekle vpeljete v 'drugo življenje' in ji predstavite navidezna veselja, ki bodo popestrila tudi realna. Pa srečno!

Včasih ga zvečer kar veliko popijemo. Pred spanjem spijem še nekaj vode, da zjutraj ne bi imel mačka. Težava nastane, ko se zjutraj zbudim s polnim mehurjem in erekcijo. Ali obstaja kakšna formula, da bi vedel, kako daleč od školjke moram stati, da jo lahko zadenem? Aleš

Svetnik: Resno zaskrbljeni zaradi vaše velike težave smo se lotili kar se da natančnih izračunov. Formula je: Za izračun oddaljenosti od sredine školjke (x) potrebujete še razliko med višino izstopa curka in višino školjke (h), težnostni pospešek (g = 9,81 m/s2) ter kot ? med vodoravnico in izstopno smerjo curka. Manjka vam še podatek za izstopno hitrost (v0), ki pa si jo izračunate po formuli: V je volumen mehurja (pri odraslem človeku od 0,4 do 0,5 litra), t je čas praznjenja mehurja, d pa povprečen premer curka (okoli tri milimetre). Preprosto, kajne? Ker se pritisk s časom praznjenja mehurja zmanjšuje, predlagamo, da med odtakanjem počasi stopicate proti školjki.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri