Svetnik: Februar 2008

  • 22.01.2008

Kako ravnati s tigrico v postelji? Kaj naj naredi ženska, ki jo partner prosi, naj ga mimogrede polula? Kakšno vlogo, če sploh, ima uhan v jeziku pri fafanju? Kako ostati pravi dedc ob pretirano nadzorniški babnici? - To je le nekaj dilem, s katerimi se je Svetnik ukvarjal v tem mesecu.

Moja punca je v postelji prava tigrica. Ni mačka, ki bi samo malo praskala, ampak me je že nekajkrat pošteno ugriznila. Včasih zasadi zobe v ramo, kar se naslednji dan še da prikriti, bolj zajebano je, če najde podlaket, vrat ali celo obraz. Saj jo je užitek gledati, ko je tako strastna, ampak vseeno bi rad preživel. Svetnik, kaj predlagaš? K. A.

Svetnik: Je pred spolnim odnosom vaše dekle dovolj sito? Predlagamo, da ji naslednjič potisnete v usta kak sendvič. Če ne gre za težavo z lakoto in se res ne more zadržati, svetujemo uporabo nagobčnika ali 'mouth gaga'.

Spoštovani Svetnik! Moj partner mi je mimogrede predlagal, ali bi ga polulala. Bila sem presenečena, čeprav sem se delala, da je vse kot običajno. Ampak kaj ni to malo bolno? Od kod mu ta ideja in kaj to pomeni? Hvala za odgovor.

Sonja

Svetnik: Draga Sonja, vprašanje kaže na pozitivne lastnosti vašega partnerja, ki ni dolgočasen, ampak si želi poskusiti kaj novega in nenavadnejšega. Pripravljen se je celo iskreno pogovarjati o svojih fantazijah, kar je vredno vseh pohval. Če se zdi vam to bolno, potem iskreno sočustvujemo z vašim partnerjem, saj vas pač ne more prisiliti v sproščeno spolnost in fantaziranje.

Zanima me, ali je zares kakšna razlika med fafanjem, če ima punca v jeziku uhan. Klemen

Svetnik: Morda bomo razblinili fantazijo, ampak kakovost oralne obdelave je odvisna od punce, ne od njenega nakita. Povedano drugače: če ne zna dobro fafati brez nakita, tudi z njim ne bo veliko boljša. Žal.

Moj fant med malo potrebo vedno sedi. To mi je malce čudno, saj naj bi moški med lulanjem vendar stali. Se motim jaz ali je njegova navada res malo nenavadna? Andrejka

Svetnik: Draga Andrejka, moški so si različni. Nekateri se požvižgajo na ustaljene vzorce, drugi ne želijo puščati sledi po mali potrebi, tretji radi prelistajo kakšnega od številnih brezplačnikov ali pa se pač radi malo usedejo in odpočijejo. Vi pa jim predvsem dajte mir in dovolite, da opravljajo malo potrebo, kot si želijo.

Dragi Svetnik, že vrsto let se ukvarjam z enim vprašanjem, ki me grize doma, v službi in družbi. Vedno znova se sprašujem isto in dovolj mi je tega, da nikdar ne najdem racionalnega odgovora. Zakaj ženske toliko komplicirajo in vsak problem potencirajo? Bricko

Svetnik: Jah, nekdo pač mora komplicirati na tem svetu, da so stvari še malo zanimivejše. Ženske so kompleksna bitja, ki včasih še sebe najbolje ne razumejo. Po drugi strani pa jih prav to dela skrajno zanimive, kajne?

Že nekaj časa poskušam locirati točko G pri svoji punci. Ona pravi, da je nima, jaz pa sem že toliko prebral o tem, da seveda dvomim. Mislim, da je le še ni nihče našel. Baje naj bi bila na sprednji strani nožnice in naj bi jo bilo možno otipati. Res je, da je zatipati ne morem, a vseeno bi jo rad prvi našel. Sašo

Svetnik: Točka G ni nič drugega kot tkivo, ki je bolj bogato obdarjeno z živčnimi končiči. Mnogokrat gre za malce hrapavo površino prav tam, kjer ste jo že poskušali locirati, a pri tem je treba poudariti, da so ženske nožnice tako unikatne, da draženje v tem predelu ni nujno za vse orgazmično. Običajno punca, ki ni ravno spolno zavrta, že sama najbolje ve, kaj in kako ji najbolj ustreza. Vi ji morate le ustreči in verjamemo, da to ne bo pretežko.

Jast sem zelo potreben drkam si ga tudi večkrat na dan zanima me kako prašat punco za sex. Sam res ne vem kako bi prašal kakšno punco. Pomagajte mi prosim!!! Jani G.

Svetnik: Svetujemo vam, da v tem slogu prav nobene prav nič ne vprašate. Sebi boste prihranili razočaranje, njej pa enega cepca manj. Za začetek se raje naučite nekaj osnov jezika, da vas bo izbrano dekle sploh lahko razumelo. Običajno svetujemo samozavesten nastop, iskrenost, pač naj bodo to, kar v resnici so, toda vam s tem načinom ne moremo zagotoviti uspeha.

Pred dobrim mesecem se je k meni preselila punca in ugotovil sem, da je čisto drugačna, kot je bila do sedaj in kot sem pričakoval. Obsedena je z redom, in to z njenim redom. Nič, kar naredim, ji ni prav. Prestavlja moje stvari ali pa jih celo meče stran. Včasih se javlja tudi na moje mobitel klice. Zdi se mi, da me vedno bolj nadzoruje in mi poskuša ukazovati. Kaj predlagate? S. B.

Svetnik: Določeni kompromisi so ob skupnem življenju nujni, a iz vašega pisanja se zdi, da je situacija te že krepko presegla. Predlagamo, da udarite po mizi. Ali ste samostojna oseba? Ali ste dedec? No, potem se pa še vedite tako!

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri