Svetnik: Deset naj!

  • 29.05.2011

Tudi Svetnik praznuje desetletnico. Vrgli smo se v arhiv in izbrskali deset najbolj zanimivih, posrečenih, ljubkih ... in, ja, tudi butastih pisem. Tukaj so, od desetega proti zmagovalcu.

(Foto: Shutterstock)

10. mesto
Avgust 2004

Zadnje čase imam težave, ko na zmenkih zahtevam račun in potegnem iz žepa denarnico. Nikoli ne vem, ali bo ženska zadovoljna, ker bi rad plačal, ali ji to ne bo prav in bo hotela prispevati svoj delež. Včasih si želim, da bi bilo spet tako, kot je bilo še pred kakim letom – malo dražje za tipe, ampak vsaj ugibati nam ni bilo treba, kaj je prav. Gorazd, Ljubljana

Saj se pravila niso spremenila, le malo zmehčala so se. Še vedno velja, da tip plača, če jo povabi na večerjo. Če povabi ona, plača ona, razen če obsedi in ne kaže nobenih tovrstnih želja. Potem plača tip. Če hoče prispevati polovico, ji predlagajte, da bo njena naslednja runda (tudi če ne bo nobene naslednje runde). Nekatere ženske bodo zahtevale plačilo svojega deleža, da ne bi razvili kakšnih neustreznih pričakovanj, ki jih kot moški 21. stoletja itak ne smete imeti. Skratka, imejte s seboj dovolj denarja, potem pa bodite prilagodljivi.

9. mesto
Januar 2007

Ogledal sem si novi film Jamesa Bonda, vendar me je tudi ta pustil tavati v temi neznanja. Še vedno ne vem, kdaj je pravi trenutek, ko lahko poješ olivo v martiniju. Preden začneš piti, po koncu ... Kdaj? Borut

Ni pravega trenutka. Žrtvujte tisto olivo slogu.

8. mesto
Januar 2007

Letos sem obiskal Tajsko, deželo čutnih, eksotičnih, mikavnih, zapeljivih ... in bla, bla, bla lepotic, skratka. Ma, ja. Vse neke maj­hne pa krivonoge pa brez jošk, pa če niso prostitutke, sploh ne moreš do njih. Ne grem več tja.
Janez

Ja, kdor potuje, se izobražuje.

7. mesto
Maj 2003

V nekem lokalu sem srečal dve ženski in se zapletel z njima v pogovor. Čez čas sem ugotovil, da sem všeč obema, potem pa nisem vedel, kaj storiti. Ali lahko tip povabi na randi obe in počaka, da se sami dogovorita, katera bo šla? Ali pa se moraš sam odločiti in upati, da je bila izbira prava?
Marjan, Slovenj Gradec

Preveč televizije, preveč televizije, fant moj. Vse, kar morate storiti v takih situ­acijah, je govoriti in govoriti, dokler se ena ne odpravi na stranišče in se medtem z drugo dogovorite za zmenek. Če greste obe na stranišče sočasno, pač ni vaš dan.

6. mesto
Oktober 2005

Pred kratkim me je zapustilo prelestno dekle, v katero sem bil neskončno zaljub­ljen. Počutim se ... ma, oprostite izrazu, kot kup dreka. Ko je šla, je rekla, da me zapušča zato, ker mi nikoli ne bi mogla vračati toliko čustev, in da se ji ne zdi pošteno vztrajati v zvezi z menoj. Seveda sem sklical cel kup prijateljev, da sem se jim razjokal na njihovih ramenih, in eden me je skušal potolažiti pa je dejal, da se zelo verjetno tudi ona počuti približno podobno. Naj mu verjamem? Ne vem, meni se zdi, da gre ženskam nadomeščanje tipov nekam laže od rok kot nam nadomeščanje deklet?
Miran, Koper

Zelo zelo radi bi vas potolažili in pritrdili vašemu kolegu, ampak – kaj hočemo, taki smo – bomo raje povedali to, kar mislimo. In mislimo, da ne, da ne trpi tako kot vi. Če bi, vam ne bi dala košarice. (Logično, kajne?) Hm, kaj zdaj? Ker je Playboy mesečnik, ste v teh 30 dneh, odkar ste poslali pismo in dočakali njegovo objavo, napravili že vse sorte bedarij, ki jih lahko napravi zapuščeni moški, se ponižali do zadnje molekule svojega testosteronskega telesa, napili, streznili in še enkrat napili ... Torej, na svetu je še kakih dobre tri milijarde žensk. Pojdite ven pa si poiščite kakšno. In zapomnite si, nikoli več ne uporabljajte pridevnika 'prelestna'. Se je že ponucal.

5. mesto
November 2003

Zadnjič smo se s kolegi prepirali o tem, kdo je kriv za slab seks. Moški ali ženska. Trdili so, da vedno moški, jaz pa, da je krivda največkrat na strani obeh. Imam prav? Marko, Kranj

Ne, kolegi so imeli prav: vedno je kriv moški. Vi pa nehajte prebirati žensko čtivo.

4. mesto
April 2004

Sramne ustnice mojega dekleta so velike nekaj centimetrov. Ko sem to povedal sodelavcem, so rekli, da zato, ker je kurba. »Kar poglej si pornozvezde v filmih,« so rekli. O tem nočem govoriti s svojim dekletom, so mi pa dali misliti. Je kaj na tem? Marjan, Koper

Seksualna dejavnost nima nič z velikostjo ženskih sramnih ustnic, ne malih ne velikih, in prav tako ne vpliva na velikost njenih dojk, ustnic, oči, nosu, zob, nog, zadnjice, prstov ali česarkoli drugega. Poleg tega pa obstaja še eno pravilo o razpredanju skritih partnerjevih telesnih delov med prijatelji, in to pravi – nikoli! Če vi niste mogli zadržati tega zase, kako lahko pričakujete, da bodo oni?

3. mesto
April 2006

Po štiriletnem dolgočasnem razmerju, s katerim sem hvala bogu opravila, sem ponovno odkrila svoje veselje do oralnega seksa oziroma fafanja. Uporabljam več tehnik, od katerih najpogosteje tole: najprej poližem partnerjeva moda. To počnem z mokrimi, odločnimi gibi. Nato vzamem njegova jajca v usta in jih sesljam in oblizujem. Nato se s poljubi prebijam navzgor po njegovi batini, mrmrajoč, kako okusna in čudovita je. Ko se vzburim, opazujoč ga, kako se on vzburja, zmočim prst v svoji češplji in ga z njim pobožam po glavici penisa ter ga ponesem v svoja usta. Najprej oblizujem samo glavico, potem pa vedno več, dokler ga celega ne pogoltnem, in če mi uspe, mu pri tem z jezikom še dražim jajčka. To je osnovni program, ki se ga držim ter prilagajam glede na potrebe in želje partnerja, s katerim sem. In tu se skriva problem. Zadnje čase se sestajam s fantom, ki mi noče zaupati, kaj točno mu je pri tem všeč. Ko ga vprašam, kaj ima najraje, namreč odgovori, da vse, jaz se pa ne morem znajti. Vedno sem mislila, da le s ponavljanjem dosežeš perfekcijo in v tem primeru boljši orgazem. Ali se motim?
Jasna, Maribor

Načeloma imate prav, draga Jasna, in samo ugibamo lahko, zakaj fantu ne potegne. Ponujamo vam nekaj možnih odgovorov. Čisto mogoče je, da ste s svojim tehnicističnim pristopom rahlo vsiljivi, revež je pa zaljubljen in bi raje videl okrog svojega korenjaka nespreteno princesko, in ne doktorantke oralnih radosti. To bi bil en odgovor. Ali pa je pretkan in vam ne zaupa odgovora, ker bi rad, da se malo potrudite in sami po­iščete pravo potezo oziroma v tem primeru pravi poliz. Saj veste, kako se glasi moto nesmrtne knjige slovitega Nejca Zaplotnika: Ni fora v cilju, ampak v samem potovanju.

2. mesto
December 2006

Fant me je zelo dolgo pregovarjal k analnemu seksu. Zadnjič sem končno popustila in lahko samo rečem, da me je bolelo bolj kot pri rojevanju. Med porivanjem sem začela vreščati, pa ni hotel nehati. Ko mu je vendarle prišlo, mi je očital, da ne premorem nič pustolovskega duha in da se mu zato zdim dosti manj seksi. Navrgel mi je še to, da če se ne bom šla tega (analnega seksa), si bo poiskal takšno, ki ji bo to všeč. Kaj naj storim? Še poskušam? Imam prijateljico, ki se ji to ne zdi tako slabo. Maja

Vaša prijateljica se očitno ne daje dol s kretenom. Povejte svojemu bučmanu, naj se kar odseli, in si potem poiščite takšnega, ki pozna razliko med pustolov­ščino in posiljevanjem. In če vas po vsem tem še zanima analni seks, si do polne penetracije pomagajte z uporabo mazil in ogrevanjem z manjšimi objekti, recimo s prsti.

1. mesto
Marec 2010

Imam fanta, ki med seksom masturbira. To me ne bi motilo, če ne bi tega počel do konca, se pravi do orgazma. Nato reče hvala in se zvali stran, jaz pa tam vsa mokra in nepotešena. Neštetokrat sem se skušala pogovoriti z njim, pa mi je vsakič rekel, da ne razume, kaj bi rada, in da si lahko še sama pomagam, tako kot si on. Kaj naj storim? Janja, Kranj

Fant je moten, to je, kar pa niti ni najhuje. Poleg tega je še sebični idiot. Lahko ga nekako prepričate v obisk kakšnega psihiatra, ki se ukvarja še s seksualnimi deviacijami, preprosteje pa bo, če mu poveste, da za tak seks, kakršnega se gre, ne potrebuje partnerja in, čao, Miki.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri