Svétnik: december 2012

  • 27.12.2012

Vse, česar si niste drznili povprašati mame ali priznati duhovniku, zaupajte našemu Svétniku! Tokrat o trojčku, debelih ženskah in seksualnih izkušnjah.

(Foto: Shutterstock)

Domen, Ljubljana: Priznam, da sem še kar neizkušen v spolnosti, čeprav imam že 16 let, pa me je zato mnogokrat v debatah s kolegi sram in sem tiho. Oni so, kot kaže, že vse sprobali in vse vedo, jaz pa potem kimam, ker pač ne vem. Zato bi rad pri vas pre­veril nekaj njihovih trditev. Ali imajo ženske rade, če jih grizeš v prsne bradavičke? (In če to drži, kako močno je treba ugrizniti?)

Ali je res, da imajo ženske vse enaka mednožja? Ne mislim sramnih dlačic, ampak tisto pod njimi? Moji kolegi pravijo, da so enake ne glede na velikost ženske ali pa njeno težo. Edina razlika je med ženskami različnih ras. Ali je res, da ženska ne more zanositi, če ti prehitro pride, ker tista sperma še ni zrela? Ali imajo ženske tudi takšne pogovore o moških, kot jih imamo mi o ženskah? Mislim take, pri katerih bi opisovale, kaj bi s kom počele in to? Na kaj moram paziti, ko bom prvič spal z žensko?

Najlepša hvala za odgovor,

Svétnik: Ah ... Torej: nekatere imajo to res rade, mnoge druge pa ne. Je treba vprašati. Nimajo, verjemite. Ni je pičkice na tem svetu, ki bi bila popolnoma enaka drugi. Jemanje prstnih odtisov se je uveljavilo samo zato, ker je bolj praktično. Svet je poln ljudi, ki so nastali iz 'nezrelih semen', se pravi: ne. Ja, imajo. Na higieno in zaščito.

Matevž, Kranj: Pri seksu sem preizkusil že vse, kar sem si želel. Seksal sem z belkami (jas­no), vsaj po enkrat pa še s pripadnicami drugih ras, vsaj teh pomembnejših, kot so črnke in azijke. To je torej že za menoj, me pa rajca še ena stvar. Rad bi enkrat s svojo ženo in še eno, se pravi v trojčku. Ko sem to omenil ženi, je rekla, da na to ne pristane in da me ne mara deliti z nobeno.

Pa sem še vztrajal in jo nagovarjal, dokler mi ni jezno rekla, da lahko, če že hočem, da pa hoče ona v zameno trojčka, pri katerem bo ona edina ženska, udeležen pa bo torej še en moški. Seveda sem se ji zasmejal in rekel, naj ne naklada, ker sem mislil, da res naklada in da je njen odgovor samo zavrnitev mojega. No, potem me je pa prešinilo, kaj pa če bi ona res rada še z nekom, še z enim moškim, in to mi zdaj ne da spati. Seveda tega ne bi dopustil, prizadelo pa bi me že, če tega ne bi res storila, ampak bi si to samo želela. Kako naj to ugotovim, ne da bi dejansko privolil v to?

Svétnik: A vi kdaj preberete kaj za seboj? Ne? No, pa dajte in poskušajte ugotoviti, kaj bi se lahko kaj ženi motalo po glavi ob vašem sanjarjenju o menages a trois.

Marko, Ljubljana: Z ženo se imava lepo in tudi pri seksu nama gre vse kot namazano, le ena stvar me moti. Ko jo ližem, se pravi, ko se grem kunilingus, se ji zdi – pa ne vem, zakaj – strašno zabavno, če kakšnega spusti. Si predstavljate? Mene seveda to zelo moti in sem ji to skušal že dopovedati, pa se zdi, kot da ne razume, ker je to njej straš­no hecno. Kaj naj naredim?

Svétnik: Če si predstavljamo?

Stane, Maribor: Rad imam debele ženske in zato sem se tudi poročil s takšno. Mogoče nas ni veliko na svetu, ki nam je všeč, kako se salo razporedi na ženskem telesu, ko se ta uleže ali poklekne, in se med debelima ritnicama razpre školjka mogote. Všeč so mi podbradki in mešički in volančki, ki jih tvorijo kožne gube. Lahko si predstavljate, da o tem drugim raje nisem govoril, čeprav mi je pravzaprav vseeno, kaj si mislijo o meni. Z mojo debelo punco sva bila srečna, dokler ni ona nekega dne odšla na obvezni službeni zdravniški pregled in ji je zdravnik predpisal zdravila proti holesterolu, ker bi sicer tvegala infarkt.

Tako zelo jo je prestrašil, da se je lotila tudi teka. Najprej bolj malo in malokrat, pa me niti ni tako zelo motilo, sčasoma pa je čedalje pogosteje obuvala superge, tekle vedno daljše razdalje, si kupila še drugo tekaško opremo, se vključila v neko organzirano vadbo in – da skrajšam – shujšala do neprepoznavnosti. Sama pravi, da si je taka veliko bolj všeč in da bi moral tudi sam poskusiti, meni pa ne samo da to ne pade na kraj pameti, ampak razmišljam celo o tem, da bi zahteval od nje, naj se zopet zredi. Izbral in poročil sem namreč debeluško, ki mi je bila všeč, zdaj pa imam doma tekaškega robota. Ali imam to pravico?

Svétnik: Dragi Stane, čeprav nam je všeč vaša poetičnost (še posebno tisto o školjki mogote med ritnicama), pa bi vendarle rekli, da preveč gledate te ameriške nadaljevanke, na katerih Ally MacBeal (ali kdorkoli že zdaj) izvaja sodniške bizarnosti. Ne. Vaša žena ima pravico tekati, kolikor je je volja in ji zdaj športno telesce dopušča. Tako ali tako pa – če smemo biti nekoliko motivacijsko zlobni – ne bo dolgo ostala vaša žena. Mislite, da vas bo dolgo še gledala na kavču s čipsom v eni in z daljincem v drugi roki?

URGENTNI BLOK PLAYBOY SLOVENIJA, playboy@adriamedia.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri