Svétnik: December 2011

  • 14.12.2011

Vse, česar si niste drznili povprašati mame ali priznati duhovniku, zaupajte našemu Svétniku!

(Foto: Ilustracija Goya)

Pozdravljeni, pametni ljudje pri Playboyu. Imam težavo, ki me muči, in upam, da mi boste znali pomagati. Moja težava je moje dekle. Skupaj sva že precej časa in doslej sva se imela fino, zdaj pa bo teh časov konec, kot kaže. Oba sva precej obilna, da ne rečem debela. Taka sva bila, ko sva se spoznala, in meni je bilo to všeč, ker so mi bila vedno všeč močnejša dekleta. Nje pa to pri meni tudi ni motilo. No, zdaj ona s tem ni več zadovoljna. Mene sicer v nič ne sili ali prepričuje, je pa sama začela hujšati in teči in je pri tem na žalost zelo uspešna. Izgubila je že precej svojih nekdanjih oblin in meni se zdi čedalje manj zapeljiva. Poleg tega preživi čedalje več časa s svojo tekaško skupino, ki ji ni več dovolj tekanje po Rožniku, pač pa so se začeli še prijavljati na raz­ne polmaratone pa moram, če hočem biti sploh še kaj z njo, tudi sam tja. In, verjemite mi, da ni prav prijetno stati ves zašpehan na cilju in čakati svoje dekle, ki je vedno bolj podobno tistim grintam, ki sva se jim prej skupaj smejala. Ne vem, ali bom to še dolgo mirno gledal. Kaj naj storim?
Marjan, Ljubljana

Svétnik: Bojimo se, dragi Marjan, da niste vi tisti, ki boste karkoli še dolgo 'mirno gledali', ampak da bo ta stavek prvo izreklo vaše prerojeno dekle. Smešno, po navadi je prav obratno, po navadi dobivamo pisma fantov, ki so se jim dekleta po poroki zredila do neprepoznavnosti, pa jim svetujemo, naj bodo potrpežljivi in naj jim s svojim zgledom in s pomočjo pomagajo pridobiti prejšnje gabarite ... Edini nasvet, ki vam ga lahko damo, je torej ta: stopite do prve štacune s supergami pa kupite nekaj za na noge in v gmajno. Sicer bo šla, verjemite, da bo.


Moja punca noče oralnega seksa. Torej, privošči si ga že, le meni ga noče privoščiti. Vsakič, ko jo prosim, da bi šla na kolena in ga dala v usta, odkima z glavo, kot da ne bi ravnokar svoje glave potegnil izmed njenih nog, z jezikom še vedno napol ven. In zakaj ne? Menda zato, ker so njeni prejšnji tipi slabo skrbeli za higieno na tistem področju pa se ji je fafanje preprosto uprlo. Potem se je, če sem čisto iskren, misel na to tudi meni uprla.
Janez, Celje

Svétnik: Čeprav v glavnem cenimo iskrenost, bi jo v tem primeru zlahka pogrešali. Ja, nič, predlagamo, da gresta skupaj v kopalnico, kjer naj ona namili vašega korenjaka in ga temeljito opere. Če bi to storila pri prejšnjih (ali pa vsaj zahtevala od njih), težav sploh ne bi imela.

V pisarni, ki si jo deliva s sodelavko, se je pred časom pokvarila klima, ki so jo že večkrat poskušali popraviti, pa je še vedno fuč. Težava je ta, da je v prostoru vedno okrog 25 stopinj, se pravi kar precej. Sam to lahko prenašam, sodelavka pa se je začela slačiti. Vedno manj oblačil ima na sebi. Ali to kaj pomeni? Mi hoče s tem kaj namigniti? Miran, Ljubljana

Svétnik: Hm, to je pa odvisno od začetne osnove. Če je začela z zimskim plaščem in je prišla do puloverja, potem na vašem mestu ne bi upali. Če je pa zdaj tam nekje v kavbojkah in z modrcem ter špango v laseh, potem pa seveda obstaja upanje.

Pred kratkim sem se zapletel v razmerje, ki me je sprva veselilo, zdaj pa imam zaradi njega težave. Žena sicer še nič ne sluti, čeprav ljubica postaja vedno bolj nad­ležna. Sprva je šlo zgolj za seks in sem mislil, da bo pri njem tudi ostalo, zdaj pa se to razvija v večerje, sprva v dvoje, zdaj tudi že z njenimi prijatelji. Ni mi še omenila, naj razmislim o skupnem življenju in torej o ločitvi od žene, a se obnaša, kot da je to nekako samoumevno. Jaz pa žene ne nameravam zapustiti niti ji povedati za ta moj skok čez plot in se mi je zdelo, da sem to tej moji koruznici že od vsega začetka dovolj jasno namignil. Ampak se mi zdi, da bi lahko vedel, da samska ženska tega ne bo hotela dojeti. Kaj naj storim? Najraje bi prenehal z njo, čeprav je seks čisto v redu, pa me je strah kakšne njene neumne poteze. Brane, Maribor

Svétnik: Brane, Brane, v lep drek ste zagazili, če smemo nekako metaforično, in, ja, res bi lahko vedeli. Ampak zdaj je, kar je, in predlagamo odkrit pogovor z vašo postransko ljubeznijo. Tudi če je res že tako hudo, kot namigujete, da bi lahko bilo, je bolje bika prijeti za roge ... (In to, da se zatekamo k pesniškemu jeziku, ni dobro znamenje.)

Star sem 17 let in hodim s sošolko. Težava je v tem, da bi ona rada ostala nedolžna do polnoletnosti, meni se pa že blede od zadrževanja. Pa bi še zdržal, če bi znala navesti kakšen pameten razlog, pa ga ne. »Pač, tako sem se odločila,« pravi in to je to. Kako naj jo prepričam? Tine, Ljubljana

Svétnik: Ko smo bili mi toliko stari, kot ste vi, Tine, kh, kh, smo šli v JLA pa teh težav nismo imeli ... Kako naj jo prepričate? Ne vemo, in če smo odkriti, mislimo, da je niti ne bi smeli. Seks je krasna stvar in daleč od tega, da bi bili častilci deviškosti, ampak če človek nanj ni pripravljen (iz kakršnihkoli razlogov že), bi ga morali pustiti pri miru. Pomislite raje, kako bo potem lepo.

  • Vaša vprašanja sprejemamo na:

URGENTNI BLOK PLAYBOY SLOVENIJA, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana, za rubriko "SVETNIK", playboy@adriamedia.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri