Svetnik: December 2007

  • 27.11.2007

Kaj pomeni, če se daš dol, pa se tega slabo spomniš; kaj storiti, če je odpor do lizanja pičke velik; ali zaradi sperme res pečejo oči; je kaj narobe s človekom, ki ni fukal že eno leto ...

(Foto: Goya)

Moj problem je zgodbica, ki nima konca. Bil je žur, dober žur. Kup novih ljudi, veliko se je pilo in kadilo. V neki temni sobici sem pristal z dvema bejbama. Eno na videz poznam, drugo sem videl prvič. Znanka je šla ven, jaz pa sem se dal dol z neznanko. Problem je, da sploh ne vem, kdo je bila, kako ji je ime in niti seksa se ne spomnim dobro. Zdi se mi, da mi je kar hitro prišlo. Mislite, da se ona spomni? S. K.

Svetnik: Čisto vseeno, ali se vas spomni ali ne. Če se vas ne, je zadeva pozabljena. Sicer pa ste najverjetneje pustili tako beden vtis, da se vas niti ne bo hotela spomniti. Svétnik zatorej vidi zelo jasen konec! Celo z naukom. Hoteli ste dve, na koncu pa niste imeli od nobene nič.

Dekle, s katero sem bil, se je pritožilo, da jo pečejo oči zaradi sperme. Je to res možno? Boris

Svetnik: Raje počakate na naš odgovor, kot da bi sami poskusili in tvegali? Hja, to je zelo možno, saj je sperma blago bazična in oči draži. Ko vam prihaja, zato raje ne ciljajte dekletu med oči, četudi ste kaj podobnega videli v izobraževalnih filmih za odrasle.

Moja punca se je končno odločila, da bi poskusila analni seks, ampak se še boji, da jo bo bolelo. Svétnik, imaš kakšen nasvet, kako naj jo prepričam? Žarko

Svetnik: Očitno ste jo morali dolgo prepričevati, a vse kaže, da punca še vedno ni pripravljena. Se ne čudimo. Sicer pa, nikoli ne bo izvedela, ali jo bo bolelo oziroma ali ji bo všeč, če ne bo poskusila. Nasvet: ne silite in ne tečnarite, če ji ne paše. Raje bodite nežni in potrpežljivi!

Ugotavljam, da drugi moški pogosto radi ližejo pičke, meni pa njihov okus in vonj res nista všeč. Kaj naj storim?

J iz Ptuja

Svetnik: Ste pričakovali, da bo okusno, kot bi jedli veliko čokolado z lešniki? Mislite, da je fafanje vašega tička podobno lizanju sladkega vanilijevega sladoleda? Raje uživajte v tem, da se naučite lizati njeno muco in jo s tem pripeljete do vrhunskega užitka. Malo se potrudite, uporabite malo domišljije, morda nutelo ali kaj drugega okusnega, pa bo.

Nenormalno velikokrat se zbudim z erekcijo. Ali kaj takega sanjam in se potem ne spomnim? In zakaj se ne spomnim tako dobrih sanj??? Maks

Svetnik: Dragi Maks, morda je bolje, da se sanj ne spominjate. Če bi vedeli, koliko fukate med spanjem v primerjavi z realnostjo, se verjetno sploh ne bi več želeli zbuditi. Dejstvo je, da si znanstveniki še niso povsem na jasnem, zakaj nastanejo spontane erekcije, vse pa kaže, da zna penis poskrbeti za svojo kondicijo tudi takrat, ko vi spite. Ne nazadnje ima svojo glavo.

Že eno leto nisem fukal. Kaj naj storim? T. K.

Svetnik: Lahko počakate še kakšno leto, da boste postali povsem zamorjeni in zateženi. Lahko pa nehate tarnati, se odpravite ven in naredite kaj za to, da se enoletno obdobje konča.

Star sem 24 let in samski. Bolj kot mlajše me rajcajo starejše ženske. Na stopnišču včasih srečam eno, ki ima dva otroka moje starosti, ampak je pa za svoja leta še zelo dobro ohranjena. Pri starejših mi je všeč, da so pametnejše in bolj izkušene od punc moje starosti, pa še joške imajo večje. Vseeno o teh fantazijah prijateljem raje ne razlagam, da si ne bi kdo kaj čudnega mislil. Je možno, da bi mlajši moški zanimali starejše ženske? Davor

Svetnik: Marsikoga vzburja misel na starejše partnerje in to gotovo ni nič čudnega. Možno je vse, celo to, da bi bila izkušena ženska zainteresirana za mlado meso. Vseeno pa vam priporočamo, da ne greste predaleč, če se želite izogniti izkušenim udarcem njenega morebitnega moža. V tem primeru raje počakajte na stopnišču na kakšno ovdovelo upokojenko.

Po osmih letih zakona z mojo ženo sva bila poleti dva tedna narazen. Nisva se slišala, le nekaj SMS-ov sva si poslala. Začudilo me je, da se sploh nisva pogrešala, ampak nama je bilo obema čisto prijetno. Ženo imam rad, kljub temu pa me malo skrbi, da mi je bilo čisto vseeno, ko je ni bilo. Stane iz Sežane

Svetnik: Ne paničarite. Razlog za skrb bi imeli, če bi vam bilo vseeno zanjo, ko se je vrnila.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri