Svetnik: December 2006

  • 12.11.2007

O analnem seksu, luknjanju penisov, o tem ali je velikost ovira za 69 in seksu pri sedemdesetih.

(Foto: Goya)

Fant me je zelo dolgo nagovarjal k analnemu seksu. Zadnjič sem končno popustila in lahko samo rečem, da me je bolelo bolj kot pri rojevanju. Med porivanjem sem začela vreščati, pa ni hotel nehati. Ko mu je vendarle prišlo, mi je očital, da ne premorem nič pustolovskega duha in da se mu zato zdim veliko manj seksi. Navrgel mi je še to, da če se ne bom šla tega (analnega seksa), si bo poiskal takšno, ki ji bo to všeč. Kaj naj storim? Še poskušam? Imam prijateljico, ki se ji to ne zdi tako slabo. Maja

Svetnik: Vaša prijateljica se očitno ne daje dol s kretenom. Povejte svojemu bučmanu, naj se kar odseli, in si potem poiščite takšnega, ki pozna razliko med pustolovščino in posiljevanjem. In če vas po vsem tem še zanima analni seks, si do polne penetracije pomagajte z uporabo mazil in ogrevanjem z manjšimi objekti, recimo s prsti.

Lani sem si dal preluknjati bradavički, letos pa bi jima dodal še penis. Odločil sem se za princa alberta. Domnevam, da bom tako pridobil trajno stimulativno pomagalo za točko G. Zanima me, kaj vse moram vedeti, preden dam, kot temu rečemo, »tiča na tnalo«? Matjaž

Svetnik: Povprašali smo nekaj tistih, ki so to že storili in ki zatrjujejo, da je najboljša stvar pri piercingu penisa to, da ga pač imaš, o drugih opaznejših, stimulativnih učinkih pa niso govorili. Naj bi, tako nekateri, dražil točko G med pasjim položajem. Princ albert je sicer najpogostejši piercing penisa in naj bi bil najmanj boleč. Po njem bo vaš curakl krvavel od enega do štirih dni, odvisno od mojstra, ki vas bo preluknjal, pa od nenadzorovanih, predvsem nočnih erekcij, ki si jih boste privoščili.

Po približno osmih tednih naj bi se rana povsem zacelila, po kakšnih desetih mesecih pa lahko svoj dragulj odstranite, če bi se ga slučajno naveličali. Občevati lahko začnete po nekaj tednih od posega, ampak previdno in zelo higienično. Če se tega lotevate s kondomom, si privoščite dodatno dozo mazila. Oralni seks je poseben izziv. Vsem pač ni všeč kovinski okus.

Visok sem 198 centimetrov, moje dekle pa 166, zato se njej zdi položaj 69 težko izvedljiv. Ali imate kakšno zamisel, kako bi rešila najino težavo? Martin

Svetnik: Hm, po vašem pisanju bi sodili, da je ta položaj ne zanima preveč. Večina različno visokih parov namreč nima pri tem (z manjšimi prilagajanji) nobenih težav. Po naših izkušnjah – in z redkimi izjemami – je edina opaznejša razlika v postelji, ki jo gre pripisati centimetrom, ta, da se pri misijonarskem položaju prsti na nogah ne dotikajo.

Kot moški sredi sedemdesetih sem včasih prav jezen na tiste, ki govorijo ali pišejo o »zreduciranem« seksualnem življenju starejših. Staranje ima svoje prednosti, tudi pri spolnosti. Ko sva bila z ženo mlajša, sva recimo seksala mnogo manj kot zdaj preprosto zato, ker sva bila preveč utrujena od otrok. Ko so oni zaspali, sva padla v posteljo in sčasoma ugotovila, da seksava enkrat na teden ali pa še toliko ne.

Ko so otroci zrasli, in ker smo živeli v manjšem stanovanju, se pa seveda nisva mogla kar zapreti v spalnico, češ da greva malo potelovadit. Odkar so se raztepli po svetu, lahko to po dolgih letih spet sproščeno počneva in je najin ritem spet bolj dnevni kot tedenski. Vas zanima še recept za dolgotrajno željo po seksu? Zdravje, gibanje, pravilna prehrana in umazane fantazije. Tudi pornofilmi pomagajo. Zato, pravim, nikoli ne domnevajte, da mi starci tega ne počnemo. Aljaž

Svetnik: Kdo to pravi? Sploh odkar je tukaj – če odpovejo korenje, koleraba in jutranji džoging – še modra tabletka.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri