Svetnik: Avgust 2007

  • 26.07.2007

Tokrat o seksanju v morju, avtofelaciji, vtikanju tiča v režo od CD-ROMA in konservativki, ki se je pri štiridesetih v postelji spremenila v spolno obsedenko.

(Foto: Goya)

Ali je seksanje v morju zdravo? Moja ženska vedno tarna, da ni. Simon

Svetnik: Seksanje je vedno zdravo, vendar pa lahko v morju pričakujete tudi kakšno oviro več. Pregloboka voda, vlažnost njene nožnice, ki jo slana voda uspeš­no spira, pesek in, kot ste že sami opazili, njeno tarnanje. Na vašo žalost se boste zadnje ovire najteže znebili. Srečno.

Iščem spletno stran, na kateri bi lahko kot poročen moški našel dekle. Ali imamo v Sloveniji kaj takšnega? Jošt iz Celja

Svetnik: Mislimo, da ne. Ne glede na to pa boste iskanje verjetno končali na spletnem mestu odvetniške pisarne ali foruma za pomoč ločencem.

Sem debelejše postave in imam za moškega kar izrazite prsi, ki že malo spominjajo na dekliške joškice. Ker sem samski, se bojim, da bi to lahko odvrnilo dekleta od mene. Kaj misli Svétnik o tem? Samo

Svetnik: Odgovorili vam bomo v slogu z modrostjo prežete babice: če bo dekle pravo, je vaša pojava ne bo motila. Sicer pa v vaši težavi vidimo eno veliko prednost. Vedno se lahko pobožate in poigrate z lastnimi prsmi. Pristen občutek pravih ženskih joškic vam je na dosegu roke. Marsikdo bi vam to zavidal.

Slišal sem, da naj bi bila avtofelacija možna. Ne poznam nikogar, ki bi mu taka masturbacija uspela, pa tudi sam sem poskusil in ni šlo. Je to le mit ali resničnost? B. K.

Svetnik: Očitno imate prekratkega tiča. Ali pa niste dovolj gibčni. Dejansko je zelo malo srečnežev, ki zmorejo avtofelacijo, med njimi Ron Jeremy. Legendarni biolog, ki ga je bolj zanimala spolnost, Alfred Kinsey, pa je poročal le o enem odstotku moških, ki se lahko toliko zvijejo, da fafajo ali ližejo lasten penis. Glede na uporabnost tovrstne metode samozadovoljevanja je odstotek verjetno že kaj narasel. Če imate zadostne anatomske danosti, se morda splača malo potrenirati.

Verjetno se bo slišalo butasto, ampak imam ljubimca, ki je sicer čisto fajn v postelji, vendar ima težave z ritmom. Nikakor ga ne ujame. Mojca

Svetnik: Res se sliši butasto, vendar po svoje sočustvujemo. Poskusite z glasbo v ozadju, ki naj nikakor ne bo džez ali breakbeat, saj so ritmi tam prekomplicirani in polomljeni. Če sta v zabavnem in igrivem razpoloženju, v katerem smeh ne bo uničil trenutka, lahko poskusite še malo suflirati in partnerju šteti ritem.

Pred nekaj dnevi sem svojega kurca vtikal v režo od CD-ROMA, nato pa po nesreči pritisnil na gumb – in CD-ROM se je zaprl. Zdaj me med hojo peklensko peče. Kaj naj naredim, da bodo odrgnine prej izginile? Vesolc26

Svetnik: Uporabite Bepanthol. Odlično pomaga pri celjenju in dela skoraj čudeže, najverjetneje pa mu ne bo uspelo popraviti vaše sposobnosti razmišljanja. Pogon CD-ROM je namenjen CD-ploščku, ne vašemu tiču! Mimogrede, vzdevek vam odlično pristoji. Upamo, da bo boste kdaj našli vesoljko – vaš kurac vam bo hvaležen.

Po 20 letih zakona in precej tipičnega seksa postaja moja žena avanturistična. Ne da bi jo sam navajal k temu, je začela požirati mojo spermo, nekajkrat je sama napeljala k analnemu spolnemu odnosu, pred dobrim tednom pa me je v spanju zvezala in eno uro rajcala, preden me je pripeljala do orgazma. Nazadnje je predlagala celo igrice s še enim parom. Saj uživam v novi spolnosti z ženo, vendar pa mi ni jasno, od kod sprememba. Kaj se zgodi ženski po štiridesetem, da konservativna ljubimka postane spolna obsedenka? M. M.

Svetnik: Morda je brala zanimivo knjigo, si izmenjevala intimne izkušnje z novo prijateljico ali kaj tretjega. Glede na to, da vaše žene nismo vprašali, ne moremo vedeti, kaj je povzročilo spremembo. Imamo pa vprašanje za vas. Če bi zadeli na lotu, bi izgubljali čas z razmišljanjem, kako ste izbrali prave številke, ali bi raje uživali z denarjem?

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri