Svétnik: April 2012

  • 18.03.2012

Vse, česar si niste drznili povprašati mame ali priznati duhovniku, zaupajte našemu Svétniku!

Tina iz Kopra sprašuje: Imam zelo nežnega, pozornega in ljubečega fanta, ki bi napravil zame vse. No, tukaj se skriva najina težava. Zelo rada imam namreč oralni seks, in sicer ne samo, da ga prejemam, se pravi kunilingus, temveč tudi, da dajem, se pravi, da zelo rada fafam. Všeč mi je občutek, ki ga daje trd penis v ustih. Moj fant pa tega preprosto ne verjame. Misli, da mi to predstavlja nekakšno muko, tlako ali kaj jaz vem kaj, pa mi ga privošči v usta le vsake toliko, in še to le za nekaj kratkih trenutkov, potem ga pa potegne ven in navali z jezikom med moje noge. Kako naj ga prepričam, da bi ga pa jaz rada sesala.


Svétnik: No, česa vse človek ne doživi dandanaš­nji pri svojem delu ... Torej, takole: zagrozite svojemu usmiljenemu samaritancu, da nikoli več ne bo mljaskal med vašimi bed­resi, če ne bo pustil, da tudi vi mljaskate okoli njegovih. Moralo bi zaleči.

Tilen, Ljubljana: Zadnjič sva z ženo priredila večerjo za prijatelje (se tako reče: priredila večerjo?), ko je eden od povabljenih načel temo: varanje. Njegova domneva je bila, da partner nikoli ne more natančno vedeti, ali ga morebiti njegov/njegova ne vara, razen če se pri seksu okuži s spolno prenosljivo boleznijo, in še to pod pogojem, da sam ne vara. Kaj mislite?

Svétnik: (Se: lahko bi rekla tudi, da sta skuhala večerjo, ampak ker ne gre samo za hrano pri takem druženju, bo priredila kar prav.) Teoretično niti takrat ne more biti prepričan, ker so (teoretično) tudi druge poti do okužbe s sicer spolno prenosljivimi boleznimi. Ampak, ja, če ga začne srbeti okrog mednožja in sam ni šaril po tujih, je lahko z veliko zanesljivostjo prepričan, da se je partner/partnerica zabaval(a) še kje drugje.

Tjaša, Maribor: S prijateljem mojega moža imava razme­r­je, s katerim pa doslej še nisva šla čisto do konca. Za zdaj ostajava pri božanju in lizanju, a ne vem, ali bova še dolgo zdržala. Ne bi rada prevarala najinih partnerjev, po drugi strani pa seks z njim tako zelooo paše. Po odzivu sodeč bi rekla, da tudi njemu.

Svétnik: Kot ste že sami ugotovili, gre za seks, pri katerem sta šla že prav lepo do enega od koncev, ki jih ponuja. In ker gre za seks z nekom, ki ni mož ali fant, gre seveda za varanje, zato, kar se tega tiče, lahko mirno vtakneta še miško v hiško, se pogledata v ogledalo in se počutita, kot se pač ljudje počutijo po teh rečeh. Ampak, za božjo voljo, ne mislita, da fafanje ni varanje. Že pred Monico in njenim Kennedyjevim klonom je bilo.

Jože, Maribor: Pred časom me je zapustilo prekrasno dekle, ki ni bilo samo lepo, ampak tudi pametno. Skupaj sva bila pol leta, potem pa se je iznenada odločila, da tako ne gre več, in je pospravila stvari in šla. Ko sem jo skušal ustaviti in pripraviti do tega, da bi pojasnila svoje razloge za takšno ravnanje, se je izmikala, potem pa le rekla, da ni nič konkretnega, da pač nisva za skupaj. Ali naj to razumem, da je še kaj upanja, da bi se ponovno dobila in zaživela skupaj? Mislim, če ni nič konkretnega?

Svétnik: Ne, še slabše je. Nič konkretnega pomeni le to, da jo nekaj zelo moti, pa se ji ne da razlagati oziroma se boji, da bi vas njena razlaga lahko prizadela. Mislimo, da nimate nobenih šans več, bi vam pa le svetovali, da ji pišete in jo prosite, naj se kar spusti z verige in napiše vse, kar ji je šlo v vaši zvezi na živce. To vam je navsezadnje skoraj dolžna in vam bo lahko pomagalo v bodoče.

Matej, Novo mesto: Pol leta sem imela razmerje s sodelavcem. Začelo se je – kako zelo značilno – na sindikalnem žuru in sem nekaj časa mislila, da bo ostalo pri tej eni noči, potem pa se je nadaljevalo in razvilo v sestajanje pri njem, ko je bila njegova žena na kakšni službeni poti, oziroma pri meni, ko mojega moža ni bilo doma. Pri tem sva uporabljala takšne skrivalne metode, da bi nama jih zavidala prejšnja Udba. Tako daleč sva šla, da so me sodelavke začele spraševati, ali nisva kaj skregana, ker sva pred tem kdaj pa kdaj le šla skupaj na kavo. Ko sem mu predlagala, da bi vendarle nekako zaživela tudi eno tako kolegialno in ne samo seksualno življenje, se je potegnil nazaj, seksualni sestanki so postajali zmeraj redkejši. Kmalu mi je bilo tega dovolj in sem prekinila. Priznam, da pogrešam seks, ker je bil dober, mogoče pa še bolj pogrešam razlago. Kaj je pravzaprav hotel?

Svétnik: Hotel je seks. O tem smo še kar prepri­čani. Ne vemo pa povsem natančno, kaj ste pričakovali vi ...

Stane, Ljubljana. Žena je v žepu moje jakne našla kondom in je, jasno, znorela. Rekel sem ji, da nimam pojma, kako je zašel v moje hlače, in da so mi ga verjetno podtaknili v službi. Ni mi verjela in je bila tik pred tem, da gre, ko sem se spomnil, da imam prijatelja na policiji, ki bi mi lahko priskrbel testiranje s poligrafom. To sem ji omenil in je zagrizla. Zdaj me pa zanima, ali lahko človek prevara ta poligraf oziroma kaj naj storim, da bo igla ostala pri miru?

Svétnik: Če imate prijatelja na policiji, s tem ne bi smelo biti težav.

  • Vaša vprašanja sprejemamo na: URGENTNI BLOK PLAYBOY SLOVENIJA, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana, za rubriko "SVETNIK", playboy@adriamedia.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri