Svetnik: April 2009

  • 09.04.2009

Kaj storiti če: ste potrebni v službi; se vaš fant praska po riti in jajcih; ne veste kako zapecati bejbo v fitnesu; ima vaša žena posnetek kako seksa z bivšim, ... vse to in podobne zagate rešuje Svetnik!

(Foto: Ilustracija Goya)

Živijo. Imam zanimiv problem. V službi preživim 8 ur na dan, in sicer od zgodnjega jutra do zgodnjega popoldneva. Ko sem v službi, sem večino časa potreben, ko pa pridem domov, me želja po seksu vedno bolj mineva. Je kakšna logična razlaga za to? Kaj naj naredim? Že vnaprej se zahvaljujem za odgovor. Aljoša iz Kamnika

Svetnik: Kaže, da svoje vrhunce dneva dosegate v jutranjem in dopoldanskem času. Marsikdo bi bil takega bioritma celo vesel. Verjamemo pa, da je to malce neugodno za vaše spolno življenje. Če ste s službo zadovoljni in ne razmišljate o menjavi, vam predlagamo, da si pomagate sami ali pa najdete sodelavko, ki vam bo pomagala reševati ta vaš problem.

Moj fant ima grozno navado, da se praska po riti ali jajcih in potem voha prste. Mislim, da to dela nevede, ker sploh ne opazi, če ga zgroženo pogledam. Poleg tega me rad voha pod pazduho in hoče vohati mojo rit, česar mu seveda ne dovolim. Vse skupaj mi je ogabno. A so vsi tipi taki? To ne more biti normalno! Kaj mu je?! Prosim, pomagajte. Tanja

Svetnik: Redki so fantje, ki to počnejo in imajo še vedno punco. Predlagamo, da si najdete tipa, ki je že prerasel puberteto.

Ker se bliža poletje pa to, sem začel hoditi na fitnes. Tam vsak teden vidim kakšno hudo bejbo in zdaj jih je bilo že kar nekaj, ki so me rajcale, ko sem jih gledal tam na steperju, kako prešvicane korakajo gor in dol. Zanima me, kako naj zapecam bejbo na fitnesu, ker tam od povsod bruha testosteron in se mi zdi, da so ženske prav napadalne. Žiga Mihevc

Svetnik: Ne poznamo vaših tehnik šarmiranja, a če so domiselne, zabavne in uspešne zunaj fitnesa, bodo delovale tudi tam. Napadalnost pa morda tudi ni tako slaba. Če je punca napadalna, obstaja velika verjetnost, da je tudi strastna.

Žena mi je šele zdaj povedala, da sta se z bivšim fantom pred dobrima dvema letoma med seksom posnela na kamero. To me niti ne moti toliko kot dejstvo, da posnetka ni izbrisala ali vrgla proč. Baje ga še vedno nekje hrani! Res ji nisem ukazal, naj ga vrže, a mi vseeno ni prav, da ga še vedno ima. Robi iz Velenja

Svetnik: No, bodite iskreni: bi vi vrgli tak spominček stran? Tega ji vendar ne morete ukazati. Glede na to, da je posnetek star in da je akter na posnetku preteklost, se s tem nima smisla obremenjevati. Lahko pa predlagate ženi, da skupaj naredita še boljši posnetek. Morda bo potem starega nadomestila z vajinim.

Star sem 27 in imam intimen problem s punco. Po vsakem seksu hoče, da jo dražim s prsti ali z usti po ščegetavčku. Saj ne da bi me motilo, toda to traja od 15 do 30 minut, kar pa je ful dolgo časa, in vmes sem že večkrat zaspal od dolgčasa. Če se mi ne da, postane zoprna in mi očita, da tak odnos ni fer in da sem sebičen. Povejte mi, a se to dogaja še komu? Nisem še slišal, da bi se kdo toliko časa ukvarjal s tem. T.

Svetnik: Oh, ta mladost. Kar se omenjenega tiče, niste nič posebnega. Penetracija dekletom navadno ne zadostuje za orgazem, saj takrat ne stimulirate njenega ščegetavčka. Zato vam je dala mati narava jezik in prste – uporabljajte jih! In če si želi dekle doseči z vami orgazem, je res fer, da se malo potrudite. Če pa ste po vašem orgazmu malce utrujeni in zaspani, poskrbite za punco prej. Marsikaterega moškega pogled na dekle, ki ji prihaja, še bolj vzburi. Le poskusite.

Videl sem filmčke, kjer si ga tip sam sebi fafa. A lahko to počnejo tudi ženske? X-men

Svetnik: Zelo zelo težko. Na spletu najdete številne ilustracije, kako naj bi bilo možno izvajati avtokunilingus, a avtentičnih fotografij ali celo filmov je bistveno manj.

Ker Antene in Zaupnih besed ne berem več, bom vprašal Svétnika. Na stranišču navadno berem brezplačnike in kakšne revije. Ja, tudi Playboy. Nekatere so malo bolj obsežne in jih iz stranišča prinesem tudi v dnevno sobo, da tam preberem daljše članke. Žena pravi, da je to nehigienično in naj čtivo pustim v stranišču. Kaj misliš ti? Goričan

Svetnik: Če se z omenjenim papirjem tudi ne obrišete, se nam odnašanje v dnevno sobo ne zdi sporno. Predpogoj so seveda umite roke po opravljeni potrebi.

Ali je kdo že poskušal seksati s flašo od Bibite? Radovedni

Svetnik: Glede na človeško neumnost smo prepričani, da je tudi to že kdo poskusil.

Vse, česar si niste DRZNILI povprašati mame ali priznati duhovniku, ZAUPAJTE našemu Svétniku!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri