Svetnik: April 2008

  • 19.03.2008

Zakaj nekaterim ne pride več po šestkrat na dan? - Zakaj, hudirja, si ljudje poskušajo spraviti piksne v anus ali pa nožnico? Ali nimajo nič bolj zanimivega, da bi jih rajcalo? - Če imajo sramne ustnice obliko črke U, pomeni, da ženska seksa kar pogosto, če pa je oblika bolj koničasta, torej kot črka V, pa ženska ne seksa prav veliko. Je to res? - Preberite Svetnikove odgovore!

(Foto: Goya)

Zakaj mi ne pride več po šestkrat na dan? Samo

Svetnik: Iz istega razloga, zaradi katerega vaš obraz ni več videti kot pica. Ker niste več stari 16 let in ste že preživeli puberteto!

Nekega večera, ko smo že nekaj popili, sem hotel z znanko skleniti stavo za en seks, kljub temu da sem vezan. Ker se tudi njej nekaj dogaja, stave ni hotela sprejeti, čeprav bi seks ostal najina skrivnost. Za seks je štela tudi to, da mi ga ona potegne ali zdrka in da ji jo jaz poližem, kar pa se meni niti ne bi zdelo problematično. Zanima me, kdaj se šteje, da je nekaj seks in kdaj varanje. A. iz Lj

Svetnik: Kot seks običajno štejemo penetracijo moškega spolnega organa v ženskega. Glede na to, da rečemo 'oralni spolni odnos' ali pa 'analni seks', lahko tudi oralne in analne prakse štejemo med vrste seksa. Preprostejša pa je opredelitev varanja. Če imate slabo vest ali če veste, da vaše intimnosti z drugo osebo partner/-ka ne bi odobraval/-a, potem je to varanje. Za vaš primer mislimo, da bi lahko bil razumljen kot varanje, saj ženske običajno težko razumejo, da je stava za seks pač stava kot katerakoli druga. Hm, morda pa imajo prav ...

Živjo. Moj prijatelj, s katerim si vse poveva, je nor na male joške. Pravi, da so mu zato všeč suhice, ampak ko gledamo bejbe, opažam, da so to punce s skoraj fantovsko postavo. Zanima me, ali lahko iz tega sklepam, da je latenten gej? Vid

Svetnik: Ne, iz tega ne morete sklepati prav nič. In četudi bi vaš prijatelj morda bil latenten gej, ste vi očitno spregledali besedo 'latenten'.

Mož, s katerim sva poročena zadnja tri leta, mi je pred nekaj meseci povedal, da je nezadovoljen z najinim spolnim življenjem. Malo sva se pogovorila in povedal mi je za želje, da bi na njem uporabila umetni penis, da bi seksala na različnih nenavadnih lokacijah in še nekaj podobnih avanturističnih. Izpolnila sem že skoraj vse njegove fantazije – z izjemo trojčka, ki pa ga še nameravam. Ugotavljam pa, da ga sedaj zanima le še take vrste seks in za običajnega sploh ni več zainteresiran. Gospod Svétnik, kaj predlagate? Maja

Svetnik: Predložite mu svoj seznam spolnih fantazij. Glede na to, da se pogovarjata o tej temi, bi vas moral za vaše potrebe vprašati že sam. Pa četudi si želite le klasičen seks.

Spet sem dobil nekaj mejlov s filmčki in nujno moram vprašati nekaj, kar mi ni jasno. Zakaj, hudirja, si ljudje poskušajo spraviti piksne v anus ali pa nožnico? Ali nimajo nič bolj zanimivega, da bi jih rajcalo? Kaj jim dela ta kokakola, da si jo morajo tlačiti v luknje? Luka iz Tolmina

Svetnik: Že od mladosti nas učijo, da kokakola ni zdrava, in ne vemo, zakaj bi bilo treba preverjati tako resnico. Nekateri pač radi razširjajo obzorja. In nekateri razširjanje razumejo zelo dobesedno.

Moja punca ima relativno maj­hne joške, jaz pa bi jo rad seksal med joške. Ali je možno, da bi bilo ob rednem seksanju med joške to enako kot kakšna dobra masaža in bi se joške moje bejbe povečale? K.B.

Svetnik: Če je vaša punca Saška Lendero, bi ji masaža morebiti res lahko povečala prsni obseg, sicer pa je to bolj malo verjetno.

Frendici sem v enem mejlu mimogrede omenil, da se že dolgo nisem dal dol, in napol za hec je odgovorila, da morda lahko ona pomaga rešiti ta problem. Začela se je pestra debata in prišla do očitnega flirtanja. Jaz bi sicer lahko občasno z njo seksal, ampak ne vem, kaj bi to naredilo iz najinega prijateljskega odnosa. Bi določitev kakšnih skupnih pravil lahko pomagala? (Spomnim se, da so bila nekakšna pravila omenjena v enem od delov Seinfelda, ko sta seksala Elaine in Jerry.) Ali to deluje? Kaj predlagate? G.

Svetnik: Jerry in Elaine sta imela tri pravila: 1. Brez klicanja naslednji dan. 2. Skupna prenočitev ni obvezna. 3. Brez poljuba ob slovesu. Žal se pravila niso obnesla, saj sta oba junaka pozabila, da z določitvijo pravil ustvariš odnos. Vama pa vseeno želimo veliko sreče. Seks s prijateljicami je zaradi vnaprejšnjega iskrenega in sproščenega odnosa lahko odlična zadeva.

Znanec, ki naj bi se spoznal na ženske, mi je povedal, da lahko iz oblike ženskih sramnih ustnic vidiš, koliko ženska seksa. To se lahko vidi kar prek oprijetih kratkih hlač ali pa kopalk. Če imajo sramne ustnice obliko črke U, pomeni, da seksa kar pogosto, če pa je oblika bolj koničasta, torej kot črka V, pa ženska ne seksa prav veliko. Je to res? Tomaž

Svetnik: Edini način, s katerim boste izvedeli, koliko ženska seksa, je, da jo vprašate ali pa sami poskrbite za pogostost njenih spolnih odnosov.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri