Svetnik: April 2006

  • 03.12.2007

O tem kdaj je pravi čas za poroko in o oralnem seksu.

(Foto: Goya)

Z dekletom se sestajava približno leto in pol. Pred tremi tedni – po posebno dobrem večeru z odličnim seksom – sva se začela pogovarjati o tem, kako bi bilo, če bi se poročila. Odločila sva se, da bova to storila, in takoj je začela pripravljati vse potrebno za poroko. Super, ampak mene je pa začelo zvijati. Najprej blago, potem pa vedno huje in huje, tako hudo, da sem zadnje čase, kot bi bil ohromljen. Ne morem ne spati ne jesti, težko se zberem in težko delam. Spomnim se, da sem pred najino odločitvijo razmišljal nekako takole: nikoli ne boš dobil boljše.

Zdaj se mi pa, vsakič ko zagledam kakšno, ki je vsaj za silo njenega ranga ali celo opazno slabša, začnejo motati po glavi misli na to, kako bi bilo poskusiti še kaj drugega in da je življenje predolgo za to, da bi bil človek poročen z eno samo. Star sem namreč samo 22 let in ne vem, ali sem se pripravljen obvezati za vse življenje, po drugi strani pa ne sodim med tiste, ki si rečejo: eh, če ne bo šlo, se bom pač ločil. In po tretji strani svoji punci, bodoči ženi, zaupam, rad jo imam, razvila sva čudovito in najbolj odkrito razmerje, kar jih poznam, in z njo bi bil rad še dolgo dolgo. Kot ste že opazili, sem precej zmeden in ne vem, kaj bi. To pa najbrž niso občutki, ki naj bi me prevevali pred poroko? Marjan, Ljubljana

Svetnik: Bolj bi nas skrbelo za vas, če vas ne bi prevevali podobni občutki. Dragi Marjan, stvari niso preproste, ampak zato smo mi tu, da vam razsvetlimo duha. Torej, pri 22-ih je vsak premlad za poroko, tudi vi. Hm, kdaj pa ni premlad? Mnogi bodo rekli nikoli, mnogi bodo rekli, da takrat, ko ga začne skrbeti, kdo mu bo kuhal čaj­čke, če bo zbolel, in podobno.

Ne vemo, ampak pri 22-ih je, kar pa še ne pomeni, da vaše dekle ni ravno tisto pravo, s katero bi se splačalo zdržati malo dlje, recimo tja do doma za ostarele. Kaj torej? Predlagamo, da se o dvomih pogovorita. Mogoče tudi ona tuhta o čem podobnem, pa niti ne slutite. Taki pogovori so včasih malce tvegani, toda če je vsaj približno res tisto o čudovitem in odkritem razmerju, se bosta že razumela. Skratka, imejta se še naprej fajn, in če boste čez deset let napisali še eno podobno pismo, bomo dali svoj žegen.

Po štiriletnem dolgočasnem razmerju, s katerim sem hvala bogu opravila, sem spet odkrila svoje veselje do oralnega seksa oziroma fafanja. Uporabljam več tehnik, od katerih najpogosteje tole: najprej poližem partnerjeva moda. To počnem z mokrimi, odločnimi gibi. Nato vzamem njegova jajca v usta in jih sesljam in oblizujem. Nato se s poljubi prebijam navzgor po njegovi batini, mrmrajoč, kako okusna in čudovita je. Ko se vzburim, opazujoč ga, kako se on vzburja, zmočim prst v svoji češplji in ga z njim pobožam po glavici penisa ter ga ponesem v svoja usta.

Najprej oblizujem samo glavico, potem pa vedno več, dokler ga celega ne pogoltnem, in če mi uspe, mu pri tem z jezikom še dražim jajčka. To je osnovni program, ki se ga držim ter prilagajam glede na potrebe in želje partnerja, s katerim sem. In tu se skriva težava. Zadnje čase se sestajam s fantom, ki mi noče za­upati, kaj točno mu je pri tem všeč. Ko ga vprašam, kaj ima najraje, namreč odgovori, da vse, jaz se pa ne morem znajti. Vedno sem mislila, da le s ponavljanjem dosežeš perfekcijo in v tem primeru boljši orgazem. Ali se motim? Jasna, Maribor

Svetnik: Načeloma imate prav, draga Jasna, in samo ugibamo lahko, zakaj fantu ne potegne. Ponujamo vam nekaj možnih odgovorov. Čisto mogoče je, da ste s svojim tehnicističnim pristopom rahlo vsiljivi, revež je pa zaljubljen in bi raje videl okrog svojega korenjaka nespretno princesko, ne pa doktorice oralnih radosti. To bi bil en odgovor. Ali pa je pretkan in vam ne zaupa odgovora, ker bi rad, da se malo potrudite in sami poiščete pravo potezo oziroma v tem primeru pravi poliz. Saj veste, kako se glasi moto nesmrtne knjige slovitega Nejca Zaplotnika: ni fora v cilju, ampak v samem potovanju.

Vse, česar si niste upali povprašati mame ali priznati duhovniku, vprašajte našega svétnika!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri