Playboy Svétnik: Februar 2012

  • 04.02.2012

Vse, česar si niste drznili povprašati mame ali priznati duhovniku, zaupajte našemu Svétniku!

(Foto: Ilustracija Goya)

Janez, Maribor: S prijatelji smo šli stavit o tem, kaj je prevara. Ali je to takrat, ko pride do polnega seksa, ali je dovolj že oralni seks ali celo poljubljanje po francosko? Imamo enega, ki ga je celo sram, ker se je med nekim sindikalnim plesom malo bolj vroče stiskal z eno iz računovodstva, pa čeprav iz tistega potem ni bilo nič. Kaj pravite?

Svétnik: Ah, če vprašate Ljudmilo Novak, so že misli same lahko dovolj grešne. S stiskačem na sindikalcu z nekaj alkohola v riti bi jo še odnesli, če iz tistega res ni bilo nič, če vas je bilo drugi dan tega sram in če vaša ni izvedela. (Če se ne motimo, govorimo o vašem dušnem miru, ne o njenem?) Poljub, francoz ... Ts, ts ... in od tam vse naprej (vključno z grešnimi mislimi) pa ne več. (Da oralni seks ni prevara? Kako bi se počutili, če bi se žena vrnila k vam z veselo novico, da jo je sosedov Tine malo zadovoljil tam spodaj z jezikom? Bi bili veseli?)

Simon, Ljubljana: S punco rada oblikujeva njeno frizurco, pa sva poskusila že vse od krtače do goliča. Imate morda kakšno idejo za kaj novega?

Svétnik: Hja, težko, ker ne vemo, kaj vse je tisto 'vse'. Poklikajta po svojih Windowsih, tam pri simbolih. Geometrical shapes ponuja nekaj ljubkih idej.

Marko, Ljubljana: Ne vem, ali sodi tole pismo v to rubriko, ampak vseeno. Zadnjič sem bral o gnusnem početju nekega pedofila. Po mojem bi bilo treba vse te ljudi kastrirati. Ne vem, kakšno opravičilo navedejo za svoja dejanja takšni ljudje, pa me niti ne zanima. Kaj pravite?

Svétnik: V intervjuju za lepo revijo, ki jo držite v rokah, je ameriški igralec John Malkovich rekel, da zagovarja smrtno kazen in da je pripravljen potegniti za ročico kar med kosilom. Recimo, da se strinjamo z njim in rečemo, da so nekateri zločini tako hudi, da si ne zaslužijo drugega kot smrtno obsodbo, ampak kaj pa možnost, da smo po pomoti 'skurili' nedolžno osebo? Podobno je s kastriranjem pedofilov. Na vsakih tisoč, ki bi si to zaslužili, boste prizadeli človeka, ki je imel smolo, da ni bilo nikjer blizu kakšnega nezmotljivega Hercula Poirota, ki bi dokazal njegovo nedolžnost. Poleg tega kastracija pedofilov obstaja. Kemična kastracija – zbijanje ravni testosterona s tabletami, injekcijami ali vsadki in posledično ubijanje spolne sle – je kot varovalni ukrep uzakonjeno na Poljskem, v Južni Koreji, tik pred sprejetjem v Rusiji ...

Matej, (trenutno) Ljubljana: Katera je najboljša slovenska pank skupina vseh časov? Moj cimer zagovarja Pankrte in Totalno revolucijo, jaz pa Niete in Lep dan za smrt. No, kaj pravite?

Svétnik: Lačni Franz, Praslovan.

Tina, Ljubljana: Ali je svetnik namenjen samo ljudem, ki jih mučijo seksualne težave? Meni se zdi fajn rub­rika in bi rada kaj sodelovala, ampak nimam pa nobenih težav s seksom.

Svétnik: Tina, radi te imamo in ne, ne pogovarjamo se samo o seksu. Ker ne bi želeli biti samo lepi, lepi in prazni ...

Tone, Ljubljana: Kaj mislite, ali se bo zdaj pod Zokijem kaj več seksalo, kot bi se, če bi zmagal Janša?

Svétnik: Ne, enako, samo z manj slabe vesti.

Peter, Celje: Rad prebiram Playboy, rad pogledam nagice in rad tudi kaj preberem v njem, ne razumem pa človeške obsedenosti s seksom in težav, ki jih imajo ljudje s tem. Pa kako dolgega je treba imeti pa kako je treba lizati tam spodaj pa prezgodnji izlivi pa ljubezenske travme v smislu 'šla je, kaj pa zdaj' ipd. Pa kaj? Je pač šla! In ali smo res že tako odtujeni od matere narave, da potrebujemo nasvet za čisto vsako stvar, ki jo brez navodil opravi še tako zabit koker španjel?

Svétnik: Obsedenost je huda beseda za malo kramljanja o seksu. Kar se pa tiče odtujenosti od narave in podobnega. Se še spomnite, kako je bilo pri šestnajstih? So vam bile vse te reči res tako kristalno jasne, kot so vam danes, in koga ste lahko povprašali o njih? Poleg tega pa bog ve, kaj bi storil koker španjel, če bi znal pisati?

Boštjan, Ljubljana: Moja punca je zaposlena pri eni od naših strank, pa pustimo to, pri kateri. Zdaj, ko so volitve mimo, jo bom mogoče celo kaj videl doma, pišem vam pa zato, ker me muči ena reč. Ona svojega partijskega voditelja vedno, tudi kadar se doma sama pogovarjava o njem, imenuje z vzdevkom šef, nikoli recimo s Pahor (ali Janković ali Janša ...). Poleg tega pa doda še 'moj', se pravi 'moj šef'. Ali se moram česa bati?

Svétnik: Politika je strašen afrodiziak in takele intimnosti, kot jih opisujete, bi tudi nas skrbele, pa že tako ali tako nimamo najboljšega mnenja o partijskih starletah, ki svetijo zraven svojih alfa samcev na kakšnih medijskih procesijah ipd.

  • Vaša vprašanja sprejemamo na: URGENTNI BLOK PLAYBOY SLOVENIJA, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana, za rubriko "SVETNIK", playboy@adriamedia.si

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri