Seks in Slovenci: Kako jo zadovoljiti v 2017?

  • 07.12.2016

Ste vedeli, da boste žensko hitreje spravili v posteljo, če boste imeli dober smisel za humor? V raziskavi, kjer je sodelovalo 1.791 žensk in 4.588 moških, smo izvedeli podrobnosti o tem, kakšne so spolne navade Slovencev. Raziskavo je opravil največji spletni erotični portal za vroča srečanja Urgenca.com.

Kako pogosto seksajo Slovenke? Posteljne aktivnosti so na urniku Slovenk dvakrat (24%) na teden, a bi si kar 64% vprašanih žensk želelo seksati večkrat. Njihov povprečni spolni odnos traja 20 minut (brez predigre) oziroma 42 minut s predigro.

Iskanje seksa po spletu? Glede na razširjenost interneta in dejstvo, da je internet nepogrešljiv del življenja, ni prav nič nenavadno, da mnogi Slovenci (vsako leto več) seks iščejo preko spleta. Zelo pogosto se tega načina poslužuje 27% Slovencev, 41% ljudi pa pozna nekoga, ki je erotične spletne portale že preizkusil.

Mnenje o takšnem načinu iskanja spolnih partnerjev je pozitivno – 42% vprašanih meni, da je tak način primeren, vendar zgolj za tiste, ki ne iščejo resne zveze, 28% anketirancev pa pravi, da je to odlična možnost za popestritev spolnega življenja.

Urgenca.com – vodilni erotični portal za vroča srečanja: Prepoznavnost in priljubljenost portala raste! Kar 17% anketirancev je odgovorilo, da pozna in uporablja erotični portal Urgenca.com (lani 14%), 37% (lani 36%) vodilnega erotičnega portala še ne pozna, vendar ga nameravajo preizkusiti.

Brezplačni preizkus Urgence? Kliknite tukaj in preizkusite!

Kako najraje seksajo Slovenke? Najbolj priljubljeni seks položaji med Slovenkami so misijonarski položaj (65%), pasji položaj (63%), jahanje (60%), oralni seks (53%) pa tudi »žličkanje«. Pri seksu zelo rade uporabljajo pripomočke (52%), do dobrega orgazma pa vodita tudi seks preko telefona (45%) in seks brez penetracije (30%).

Kaj ženske med seksom dodatno vzburja? Ženske na prvo mesto postavljajo smisel za humor (65%), razvitost možganov (61%), lepoto in izgled (53%) ter razvitost mišic (16%). Debelina denarnice vzburi le 3% žensk.

So Slovenke kaj poredne? So kdaj zaigrale orgazem in katere zvezdnike bi povabile med rjuhe? Preberi tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri