PRIHAJA: Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 5!

  • 13.11.2013

Ta petek, 15.11. ob 21h bo v ljubljanski Cvetličarni že peto, tradicionalno druženje, spoznavanje in osvajanje v organizaciji spoznavnega portala Ona-On.com. Pričakujejo več kot 1.000 obiskovalcev iz cele S-LOVE-nije, pridružilo se nam bo tudi veliko znanih samskih in spoznavanja željnih iz sveta estrade in športa, ki so prav tako na lovu za novimi partnerji in ljubezenskimi dogodivščinami. Pridruži se nam!

7 fotografij v galeriji

Kako se bomo spoznavali? Najbogatejši program doslej sestoji kar iz treh dogodkov:Uvodnega stand-upa Klemna Bučana za sprostitev in napotke za osvajanje, osrednjega »Največjega Zmenka na Slepo 5« s številnimi spoznavnimi igricami pod vodstvom gostiteljev Jerice Zupan in Roberta Roškarja, ter s plesno glasbo 80-ih, 90-ih in modernih plesnih hitov do jutranjih ur pod taktirko AlexMDeeJay-a!

Letos so organizatorji pripravili celo kopico spoznavnih načinov, ter vsem udeležencem jamčijo, da bodo lahko spoznali nekaj novih ljudi pravega spola! Osrednji del bo »Spoznavalnica«, kjer bo imel vsakdo priložnost govoriti z vsemi, ki želijo navezati nove stike in se odločiti ali želi uvodno simpatijo nadgraditi najprej s hitrim zmenkom, nato pa tudi s pravim zmenkom v dvoje.

»Nasmej jo in tvoja bo«, »všečkanje simpatij«, »ljubezenski napoj«, so nekatere izmed spoznavnih iztočnic večera, ki obeta, kot vsako leto doslej, veliko novih iskric in simpatij!

Vstopnice  v predprodaji na Eventimu (klik) ali pa na dogodku samem!

Posebno presenečenje:  Na dogodku se bodo novim simpatijam delila darilca številnih sponzorjev, na Ona-On.com pa bodo lansirali tudi globalno inovacijo Avdio in Video Zmenke! Na dogodku si bodo udeleženci lahko izmenjali uporabniška imena in nadaljevali pogovor v živo prek ona-on.com ;)

Se vidimo15.11. ob 21h v Cvetličarni!Vstopnice  v predprodaji na Eventimu (klik) ali pa na dogodku samem!

Še nisi na ona-on.com? Brezplačno se registriraj tukaj in spoznaj nove ljudi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri