Ona-On.com – Številne novosti & „Največji Zmenek na Slepo 5“!

  • 05.11.2013

Mesec številnih novosti ona-on.com! V oktobru smo zabeležili že več kot 129-tisočo registracijo in tudi že več kot 700 novih parov letos! Nadaljuje se trend odjave 2-3 parov dnevno z razlogom „Hvala, spoznala sva se na ona-on.com, nasvidenje!"

Kaj je novega?

Grafična prenova – Oglejte si prenovljeno stran http://ona-on.com in preverite zakaj ima že blizu 129.500 registriranih uporabnikov, ki iščejo sorodno dušo!

Nove oznake profilov – Zelo koristno pri navezovanju stikov! Odslej točno veste kdo ima komunikacijske pravice in si lahko dopisuje z vami, kot tudi kdo je na mobilni verziji portala.

NOVO! Super komunikacijska moč – Z vsemi uporabniki si lahko popolnoma neomejeno dopisujete, neglede na njihov članski status.

Zasebne slike – Vsi, ki želite ohraniti 100% zasebnost, pa kljub temu uporabljati vse spoznavne storitve, objavite zasebno sliko in jo delite samo s tistimi, ki so vam všeč!

Facebook in verificirani profili – Hitra registracija in prijava, ter uvoz slik ali zajem prek spletne kamere! Kmalu: Nagrajevanje verificiranih profilov!

Mobilni ona-on.com – brezplačni zmenki v žepu, odslej tudi z registracijo novih uporabnikov in številnimi novostmi. Preverite z vašim mobilcem na http://m.ona-on.com.

Prihaja kmalu: Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 5

Vabljeni na številne spoznavne novembrske dogodke, nikakor pa ne zamudite Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji 5, ki bo tudi letos v Ljubljanski Cvetličarni, 15.11.2013, z najbogatejšim spoznavnim programom doslej!

Vsakemu udeležencu letos prvič kar jamčimo, da bo s pomočjo „spoznavalnice" hitro navezal nekaj zanimivih novih poznanstev na prireditvi! Tako je, prvi spoznavni dogodek z GARANCIJO na spoznavanje ;)

Več informacij o dogodku tukaj.

Zagotovite si cenejše vstopnice na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 5 na Eventimu.

Klikni za nakup cenejše vstopnice v predprodaji.

Bi se nam pridružili?

Enostavno je! Najhitreje do zmenka in pravega partnerja z brezplačno registracijo.

Začnite tukaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri