Zimski Panč - ne zamudite!

  • 04.02.2015

Panč je gala večer stand-up komedije. Ime festivala je poslovenjen angleški izraz - "punch ali "punch-line", ki je zadnji del šale, ključni stavek oz. beseda, ki izzove smeh. Panč je zelo prisoten in priljubljen žargonizem med stand-up komiki. Zimski Panč bo v petek 13. in v soboto 14. februarja.

(Foto: Festival Panč)

3 fotografije v galeriji

Program

  • Petek, 13. februarja: Vlatko Štampar (HRV) * Jure Godler * Goran Vugrinec-Goc (HRV) * Tanja Kocman * Jernej Celec * Tomaž Stanovnik * Tin Vodopivec * MC Tešky.
  • Sobota, 14. februarja: Boštjan Gorenc - Pižama: celovečerna komedija 50 odtenkov njive.

Jure Godler proti petku 13. ...

.

Ravno ko smo se navadili na prekrivanje pusta s kulturnim dnem, so nas gospodarji časa zmedli s premikom pusta na valentinovo in ga zabelile še s petkom 13. Ljubitelji stand-upa so si ob tem skozi leta v bioritem vgradili potrebo po medletnem odmerku dobre komedije, ki ga prejmejo na gala večera stand-upa na Zimskem Panču. Za letošnjega bo poskrbela falanga slovenskih in kockastih komikov, ki jih bo v boj s črnim petkom vodil vsestranski Jure Godler. Ta se bo nastopa v Festivalni dvorani lotil z mešanico imitacij, klasičnega stand upa in iluzionističnih trikov, pri tem pa mu bodo asistirali Goran Vugrinec - Goc, Vlatko Štampar, Tanja Kocman, Jernej Celec, Tin vodopivec, Tomaž Stanovnik in nepogrešljivi MC Tešky.

Jure Godler v živo (za pokušino):

... in Pižama proti 50 odtenkom sive


Drugi polčas smejalnega vikenda v Festivalni dvorani bo vodil Boštjan Gorenc - Pižama. Njegovo Valentinovo oranje bo pravzaprav unikatna skupinska terapija, ki jo naš najbolj zabavni knjižni molj pripravlja za vse fante, može in slamničarje, ki jih bodo boljše polovice hotele zvleči v kino na ogled 50 odtenkov sive. Kot alternativo hollywoodske pornografije za zdolgočasene gospodinje, bo mojster enovrstičnic pripravil enkratno izdajo svoje uspešnice 50 odtenkov njive, ki sadistične erotične igrice prestavlja v avtohtono slovensko okolje, z vso lokalno folkloro vred.

Pižama: Valentinovo oranje:


 Podrobnosti na: festivalstandupkomedije.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri