Ženske višajo svoje standarde

  • 04.09.2009

Tudi za seks za eno noč se bomo morali zdaj resno potruditi.

Pred nedavnim izvedena študija je razkrila, da ženske višajo svoje standarde pri izbiri moških za seks za eno noč. Večina jih je namreč potrdila, da mora biti moški, ki ga bodo izbrale za hitro avanturo, najprej 'izjemno privlačen'. Analitiki to pripisujejo ženskemu iskanju moških, ki izkazujejo značilnosti dobrih genov, četudi gre le za kratko intimno snidenje.

V študijo so bile vključene študentke iz Združenih držav, Nemčije in Italije. In večina žensk se v stanovanje ne bi spustila niti, če je moški le 'povprečno privlačen'. Le najboljši pridejo v finale, torej. Ko so podobna vprašanja namenili še moškim, ni bilo presenečenj – mi smo vendarle veliko manj izbirčni.

Za seks za eno noč bi se z istim deležem odločili tako s superprivlačno kot tudi s popolnoma neprivlačno žensko. Ko gre za enkraten podvig, nam videz očitno pomeni zelo malo. Študijo bo uradno objavila znanstvena revija Human Nature.

Poroča Metro.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri