Zdaj si lahko uresničite tudi najbolj skrite želje

  • 11.05.2015

Vedno sanjamo. O sosedovem avtomobilu, o jahti na morju, o bajti na Krasu. Morda sanjate o tem, da bi doma kuhinjo spremenili v medijski center. Veste kdo vam lahko pomaga? Poštna banka Slovenije. Verjemite.

Gremo na lepše! (Foto: Profimedia)

V začetku meseca so namreč v Poštni banki Slovenije občutno znižali obrestne mere, tako za potrošniške, kot tudi za stanovanjske kredite. S tem so vas popeljali bliže uresničitvi vaših sanj, morda celo novoletnih zaobljub, na katere ste ob pomladnem prebujanju že skorajda pozabili. Saj veste - ko ste si zaprisegli, da boste letos zagotovo šli na Ibizo in žurali z najbolj seksi dekleti na planetu. 

Ne glede na vaše želje - dejstvo je, da imamo samo eno življenje. Zato ga je pomembno živeti. Pri Poštni banki Slovenije nam pri tem rade volje pomagajo. Kako? Tule je nekaj ključnih točk, ki jih morate vedeti:

Glavne prednosti potrošniškega kredita

  • Stroške razporedite na daljše časovno obdobje, odplačilna doba znaša do 8 let.
  • Krajša je doba, nižja je obrestna mera.
  • Sredstva so lahko na vašem računu še isti dan.

Glavne prednosti stanovanjskega kredita

  • Porabite ga lahko za nakup oz. gradnjo stanovanja, hiše, garaže, zemljišča; plačilo stroškov dokumentacije; izplačilo dednega deleža ali dela premoženja zakonca ob razvezi; poplačilo stanovanjskega kredita, najetega pri drugi banki:
  • Odplačilna doba znaša do 30 let.
  • Krajša je doba, nižja je obrestna mera.
  • Kredit lahko zavarujete na več načinov – s plačilom zavarovalne premije, z zastavo bremen proste nepremičnine ali z jamstvom najmanj treh kreditno sposobnih porokov.
  • V gotovini je možno koristiti do 80 % zneska odobrenega kredita (odvisno od namena in vrste zavarovanja kredita).

Kako do kredita

Za kredit lahko zaprosite na vsaki pošti. Lahko pa pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 80 58 ali enega od mobilnih bančnih svetovalcev, razložili vam bodo, kako najhitreje do kredita. Številke mobilnih bančnih svetovalcev in več o ponudbi kreditov najdete na spletni strani www.pbs.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri