Zavohajte sorodno dušo

  • 14.05.2009

Kako lahko uporabite vonj za iskanje tiste prave bejbe?

(Foto: Shutterstock)

Vonj je vedno igral pomembno vlogo pri gojenju privlačnosti med partnerjema, vprašanje pa je, ali bi si drznili partnerico izbrati zgolj na podlagi njenega vonja. Na nemški spletni strani zdaj ponujajo možnost, da si dobesedno izvohate svojo sorodno dušo. Stran je ustanovil biolog August Hammerli in se imenuje Basisnote, gre pa za nekakšno spletno banko profilov, v katero vstopite tako, da pred tem opravite manjši test.

V usta nesete merilni listič, ki izmeri vašo osebno kemijo in vam pripne ustrezen profil. Stran bo sicer delovala po vseh običajnih principih zmenkarskih portalov, le da bo tu poleg opisa in slike dodan še vaš vonj, izmerjen z tistim lističem. Tako boste lahko svojo partnerico poiskali le prek ujemanja na ravni vonja – stran bo pri primerjanju namreč sama ocenila od 1 do 100, kako zelo se vaša telesna kemija ujema s kemijo dekleta, ki ste ga poklikali.

Novico je objavil britanski Metro.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri