Zavarovalnica Triglav organizira hackathlon! Prijave samo še do 18. januarja!

  • 17.01.2017

Poslovni hackathon Zavarovalnice Triglav bo trajal 2 dni, in sicer 21. in 22. januarja 2017 v spodnji etaži dvorane pod Emporiumom, BTC Ljubljana (ABC Hub).

Kaj vam pride na misel, ko slišite besedo HACKATHON? Skupina srednješolskih mulcev, ki vdira v državne računalniške sisteme? Sliši se grozno, mar ne? Ampak ne gre za takšno »hackhanje«.

Hackathoni danes omogočajo izražanje samega sebe in kreativnosti posameznikov, bodisi s pomočjo tehnologije ali preprosto s pomočjo svinčnika, lista papirja in prave ideje.

Gre za organizirane skupine posameznikov, ki iz nič ustvarijo edinstvene rešitve na podlagi dodeljenih izzivov organizatorjev tovrstnih dogodkov.

Hackathon ali maraton hekanja je torej neprekinjeno dvodnevno intenzivno tekmovanje inovativnih in kreativnih posameznikov, razdeljenih v skupine, ki rešujejo različne, v naprej dodeljene izzive.

Kaj je Poslovni hackathlon Zavarovalnice Triglav?

Je več kot le hackathon, je vikend poln presenečenj!

Kdo se lahko prijavi?

Vsak, ki ima idejo in si želi, da bi ta zaživela v realnem okolju. Dobrodošli so novinci, profesionalci, misleci in entuziasti, pravzaprav vsi ambiciozneži.

Nagrade

Zavarovalnica Triglav je za najboljše ekipe pripravila tudi bogate nagrade, v skupni vrednosti 10.000,00 EUR.

Najboljše tri ekipe bodo namreč prejele:

  • zmagovalna ekipa: 5.000,00 €
  • drugouvrščena ekipa: 3.500,00 €
  • tretjeuvrščena ekipa: 1.500,00 €.

Prijave zbirajo samo še do 18. januarja do 12. ure na tej povezavi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri