Zasnovan za delo na vrtu – akomulatorski sistem Stihl compact

  • 01.09.2016

Spoznajte sproščeno delo na vrtu. Živa meja obrezana. Listje odstranjeno. Drva razžagana. Trata pokošena. Pa vendar ste vi sproščeni, kot še nikoli doslej. Delo z napravami je lahkotno, tiho in učinkovito. To je moč baterije STIHL.

Pripravljeni na vsako nalogo

STIHL ponuja za vsakogar primerno baterijsko napravo STIHL – tako za priložnostne uporabnike kot tudi za profesionalce. Akumulatorski sistem STIHL COMPACT obsega štiri različne baterijske naprave in dve različno zmogljivi bateriji in predstavlja optimalno rešitev za imetnike vrtov in hiš.

Naj gre za rezalnik za živo mejo, kosilnico na nitko, žago ali pihalnik - v vsaki napravi STIHL se skriva napredno tehnološko znanje. 90-letne izkušnje pri razvoju in uporabi naprav za delo v gozdu in na vrtu zagotavljajo, da boste vedno delali sproščeno in umirjeno.

Popoln rez: Rezalnik za živo mejo HSA 56 se vodi brez napora. Nizka teža omogoča lahkotno obrezovanje in oblikovanje žive meje po lastnih željah.

Ena in edina žaga STIHL: Ko legendarna tehnologija motornih žag sreča sodobno uporabniško izkušnjo akumulatorskih naprav: priročna serija MSA 120 C-BQ je kompaktna, zmogljiva, lahka in zelo tiha.

Zasnovana za učinkovito delo: Z novo akumulatorsko koso STIHL boste vašo živo mejo in ostalo grmičevje rezali učinkovito in natančno. Zaradi majhne teže je upravljanje naprave nadvse preprosto. In ker je serija FSA 56 zasnovana za zmogljivo košnjo in ne za hrup, bodo zadovoljni tudi vaši sosedje.

Odstranjevanje listja brez napora: Očistite listje, pokošeno travo, odrezano vejevje ter ostale odpadke z zelenice, dovoza in dvorišča. Kompaktna serija BGA 56 je pri tem lahka in se povsem intuitivno upravlja.

Vse izdelke lahko preizkusite 10. septembra na dogodku Jeep festival 2016.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri