Zapeljiva Anara v objemu gora, intervju z Alešem Štegrom, krasotica Morgana in pozdravi iz socialističnega ekoparadiža

  • 16.02.2019

Mlada lepotica Anara Tanaskovič je pred objektivom Urške Košir odvrgla krpice ob jezeru Jasna, v objemu slovenskih gora, zdaj pa se nam nasmiha tudi z naslovnice čisto novega Playboya. V drugem delu revije pa sije krasotica Morgana kot Hudičevka v Pradi ...

(Foto: Adriamedia)

 Lepotica z naslovnice: Anara Tanaskovič ob jezeru Jasna

Anara Tanaskovič, junakinja naše naslovnice in osrednjega dela revije, je že v srednji šoli vsako prosto minuto preživela s čopičem v roki. Podrobno in predano je raziskovala svet ličenja, neumorno vadila in z zagnanostjo pritegnila pozornost prijateljic, ki so potem postale njene prve mojstrovine. Po srednji šoli v Ljubljani si je Anara pridobila dragocena poznanstva in svoje sanje hitro spremenila v posel. Zdaj kot umetnica ličenja dela po vsej Sloveniji. Sledite ji na instagramu!

Na prelep dan se je tako ustvarjalna ekipa pod vodstvom fotografinje Urške Košir iz Studia Železna podala na raziskovanje prekrasnega slovenskega bisera, jezera Jasna pri Kranjski Gori, kjer so se razodele pravljične podobe slovenske narave.

Berlinski grafični oblikovalec, mojster animacije in umetniški direktor Alf Ruge, ki sicer dela in živi v Berlinu, pa je za draženje vseh naših čutov pripravil video razglednico iz zakulisja te prečudovite fotografske zgodbe.

Anara Tanaskovič - nastajanje fotografske zgodbe V objemu gora

Sanjska dekleta: Znanilke pomladi

Te fotografije o nastale pod Aleševo taktirko v prvi polovici tako mile slovenske zime, da je  bila za lepotice vroče krvi dovolj le krpica ali dve, pa jim je bilo pred objektivomže  prijetno toplo. Morgana, naša stara znanka izpred leta dni, ki jo lahko v hudičevo vroči različici uzrete tudi v drugi polovici revije, je na koritih smaragdne Soče posnela koledar za robne trakove Blažič, Jinny je v čarobnem ambientu hotela Nox našla zlato sobo in se odela v sijoče bleščice, ki jih krasi le njen čudoviti široki nasmeh, Tina pa nam je ponosno pokazala, kako lahko s predanostjo in železno voljo premikaš lastne meje – iz prvotnih stotih kilogramov ji je v osmih mesecih uspelo telo preoblikovati v zgolj 60 kilogramov čudovitih Venerinih oblin.

Kolumna Noaha Charneyja: Ljubezen po ameriško

Seks in ljubezen imata skupnega čisto vse in hkrati popolnoma nič. To še zlasti drži v ZDA. Ko so me za letošnjo valentinovo sezono prosili, naj opredelim razlike med ameriško in slovensko ljubeznijo, mi je na pamet padlo bore malo odstopanj. Občutek ljubezni je namreč popolnoma človeški, univerzalen in z le drobnimi razlikami glede na lokacijo bivanja. Pri seksu pa je precej drugače, saj sem nedvomno opazil kar nekaj izstopajočih razlik v tem, kako se do seksa pristopa in o njem razmišlja v ZDA in Evropi.

Tamara Jančič: Nazaj k naravi

Prva stvar, ki jo opaziš pri eterični Tamari Jančič, so njene čudovite modre oči. Devetindvajsetletno dekle iz Celja vedno deluje umirjeno, nasmejano in sila prijazno, zraven pa jo po navadi kar razganja od absolutno pozitivne energije. Nova vrhunska stvaritev Aleša Bravničarja v Mehiki, o čemer v tej številki piše v bogati reportaži iz Socialističnega ekoparadiža.

Intervju: Aleš Šteger

Ptujčan, ki živi v Ljubljani. Letnik 1973. Pesnik, pisatelj, prevajalec, generator številnih knjižnih in kulturnih pobud. Med letoma 1995 in 1997 je bil urednik za kulturo študentske Tribune, leta 2012 je bil vodja programskega sklopa Terminal 12 pri EPK Maribor. Je sopobudnik in soustanovitelj založbe Beletrina, ki se z bogatim založniškim in nasploh ustvarjalnim programom uvršča med najaktivnejše kulturne subjekte v državi.

Renault koleos: Prestižno udobje v vseh razmerah

Tudi ko se zima bohoti v vsej svoji veličini, nas Renaultov koleos neutrudno dostavi do pravljičnega cilja.

30V: Irena Moro

Želite investirati v plemenite kovine, zlato, platino, paladij, rodij ali srebro? Potem se je na Slovenskem za to modro obrniti na gospo Ireno Moro oziroma na njeno podjetje Moro, katerega lastnica in direktorica je. Gospa je pri nas na začetku tretjega tisočletja prva začela trgovati z investicijskim zlatom, veliko je prispevala k vzpostavitvi visokih standardov na tem področju in izobrazila je številne ljudi – zdaj tudi nas.

Krasotica Morgana Carneiro da Silva

Morgana nas v tej številki Playboya razveseljuje ne samo na začetku revije na koritih smaragdne Soče, ampak tudi v drugem delu revije na osmih straneh, kjer jo je Aleš Bravničar upodobil kot Hudičevko v Pradi.

Reportaža iz socialističnega ekoparadiža

V enem najbolj odročnih kotičkov Mehike, v celoti obdanem z gvatemalsko
džunglo, se skrivajo mogočni slapovi, divji jaguarji, samevajoči majevski
templji in fanatični levičarski borci za pravice zatiranih delavcev in kmetov.

In še ...

... Avril Lavigne: Z glavo nad gladino
... Sylvester Stallone: Od Rockyja od Creeda
... Strip Dick Long: Skrupulozna tajnica Lili
... SIHH 2019, Ženeva: Šampanje v živo, ure na spletu
... Korčula: šampionka hrvaškega turizma
... ter mnogo drugih branj!

Anara Tanaskovič - nastajanje fotografske zgodbe V objemu gora

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri