Z Desetim bratom v Azijo na gurmansko popotovanje

  • 24.10.2014

Bi radi videli in okusili Azijo kot še nikoli? Roman Križanič se tja odpravlja za novo leto, natančneje med 23. decembrom 2014 in 8. januarjem 2015 in vas vabi, da se mu pridružite.

(Foto: Roman Križanič)

4 fotografije v galeriji

Roman Križanič, popotniški maček, organizira tematska potovanja v neznano, prijavljenim sopotnikom izda le destinacijo potovanja, poti in krajev, ki jih bodo na poti videli pa nalašč ne. Tako ostane več maneverskega prostora za presenečenja in doživetja iz katerih nastajajo odlične popotniške zgodbe. Otvoritveno potovanje njegovega projekta Deseti brat pripada GURMANU, kar pomeni, da se bo odkrivalo na potovanju čare azijske kulinarike, tako na tržnicah, kot v restavracijah, skupaj pa si boste, če se mu boste pridružili, sopotniki tudi veliko dobrega skuhali, se podali na polja, ribolov ... pa obenem seveda prepotovali lep del Azije na popotniški način.

Roman navdušeno dodaja:

"Deseti brat GURMAN bo poskrbel, da bodo na potovanju vsi čuti uprti v gurmanske dobrote, ki popotnika mamijo na poti. Domačinom se bomo pridružili pri pridelavi hrane, skupaj z njimi odšli na širna polja, v gozd, na ribolov ali pa zgolj na lokalno tržnico. Na kuharskih tečajih pa se bomo naučili pripraviti in predstaviti jedi, značilne za njihovo deželo. Zavili bomo v male ulice, ki skrivajo najboljše lokalne restavracije, ob večerih pa dolgo v noč ob domačih zvarkih prepevali tradicionalne viže. Ko bomo odkrili še vse lokalne začimbe, bomo hitro ugotovili, da gredo tudi potovanja, tako kot ljubezen, skozi želodec."

Skupina bo velika največ 12 popotnikov, cena znaša 2.300 EUR. V ceni je je vključeno vse, tudi hrana, zavarovanja, vsi prevozi z letalsko karto vred, namestitve in podobno. Časa za prijavo je še nekaj, a pohitite, skupina se hitro polni. 

www.destibrat.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri