Xpress Job - nova in boljša izkušnja iskanja zaposlitve!

  • 01.02.2016

Na spletu je zaživel nov zaposlitveni portal Xpress Job - prva prava interaktivna spletna zaposlitvena platforma, ki za razliko od Linkedina in ostalih sorodnih portalov delodajalca prek Live chat-a, audio video klicev in ostalih podobnih storitev neposredno poveže s kandidati za delovno mesto.

(Foto: profimedia)

"Xpress Job je nastal zato, ker nas je motilo to, da nimamo vsi enakih možnosti pri iskanju zaposlitve. Nekateri obvladajo pisanje, drugi risanje tretji se bolje izražajo z videom ali pa so bolj komunikativni. Kako vse to združiti v eno? Odgovor na vsa ta vprašanja je Xpress Job! Omogočili smo vsakemu kandidatu, da se bodočemu delodajalcu predstavi na način, ki mu najbolj ustreza. Na drugi strani pa podjetja dobijo povsem nov vpogled v iskanje novih sodelavcev," je za naš portal med drugim povedal Dušan Malić, ki v ekipi Xpress Job skrbi za marketing in prodajo, in dodal: "Dandanes se vsi zavedamo, kako pomemben je naš čas in glavna prednost portala Xpress Joba omogoča ravno to: prihranek dragocenega časa. Dodatni bonus platforme sta še dobra preglednost in lahka dostopnost do kandidatov, ki iščejo novo delovno mesto ali pa si želijo nekaj novega."

Kako deluje Xpress Job?

Princip delovanja platforme je vzajemen. Delodajalci namreč lahko sami iščejo kandidate ali pa zgolj objavijo oglas, na katerega se lahko kandidati sami prijavijo. Enostavno, ni res?

Dodatna prednost za delodajalce predstavlja možnost uporabe pametnih filtrov, s katerimi lahko v nekaj minutah opravijo takojšnjo primarno selekcijo med prejetimi prijavami in to ne glede na količino prijav.

Xpress Job tudi že v Švici!

"Trenutno Xpress Job uporablja 23 tako tujih (Švica) kot slovenskih podjetij. Imamo več kot 1200 registriranih uporabnikov in nekaj čez 10.000 oddanih življenjepisov. Tako število podjetji kot uporabnikov se iz dneva v dan povečuje, saj hitro vidijo prednosti, ki jih ponujamo in nas prepoznajo kot inovacijo na trgu dela," nam je še povedal Dušan Malič (sredina), ki skupaj z ustanoviteljem Edmondom Širokom (levo) in mentorjem Matjažem Kovačičem (desno) sestavlja jedro ekipe Xpress Job.

Xpress Job

Pridružite se Xpress Jobovcem!

Vse, ki si želijo novih kariernih podvigov in ki podpirajo drugačnost in edinstvenost, lahko zdaj že povabimo, da se Xpress Jobovcem pridružite na spletni platformi: xpress-job.com

Več o tem tudi v videu ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri