Pobegnite v divjino z Wranglerjem Moabom Special Edition

  • 29.03.2013

Novi Moab je opremljen z gumami, ojačenimi s kevlarjem, in prednjim odbijačem, pripravljenim, da svojo kljuko zapiči v nekaj težko dostopnega.

Zverina za zbistritev uma po brezpotjih.

Kakšni ljudje vozijo vozila znamke Jeep? Trdoživi, a ne neotesani, v službo se prevažajo globini njihove denarnice ustrezno. Ko se olje v njihovih arterijah pregreje, se odpravijo po brezpotjih in nadaljujejo tam, kjer se cesta konča, torej tam, kjer se morajo vsi drugi ustaviti. Ali pa vsaj takšni ljudje, ki o tem sanjarijo, medtem ko jih je žena poslala v štacuno po mleko in kruh.

Jeepov najnovejši prispevek k moški neodvisnosti sliši na ime Wrangler Moab Special Edition. Zanj so vzeli terenski model Wrangler Sahara in vanj injicirali novo dozo pravomoških značilnosti: z odbijači, pripravljenimi na stampedo bizonov, novim diferencialom za resno plezanje po strminah in Goodyearjevimi gumami silentarmor, ki so ojačene z materialom, kakršnega najdete v neprebojnih jopičih. Potem so tu črna Rubiconova kolesa, izklesan Moparjev pokrov motorja in možnost, da ga obarvate v katero izmed barv, katerih imena spominjajo na veterane iz zombijevske apokalipse. Ameriško mišičevje pod pokrovom ponuja preverjeno dozo moči (285 'konjev', 3,6-litrski V6). Pričakujte, da bo cena te pošasti okoli 27 tisoč evrov, za zdaj le tam čez lužo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri