Vrnil se je Klemen Klemen

  • 29.08.2015

Za kar ducat let se je trnovski (pardon, trnowski) nindža umaknil z glasbene scene, poniknil neznano kam, da so lahko užaljene keš pičke vsaj za trenutek mirno zadihale. A nič več.

(Foto: Goran Antley)

Slovenska raperska scena dobiva nazaj enega svojih glavnih pionirjev, ki bo v rimani besedi ponovno razkrival trpke razpoke urbanega življenja.

Klemen Klemen za svoj težko pričakovani comeback pripravlja kar koncertno premiero novega, sicer njegovega tretjega albuma, naslovljenega S3P.

Več kot mesec pred snidenjem v centru urbane kulture, v Kinu Šiška, je udeležbo potrdilo že skoraj 1500 ljudi – koliko jih je potrjenih danes, pa lahko preverite na odprtem dogodku na Facebooku Klemen Klemen – koncertna premiera novega albuma! Zagotovljeno se bomo kar pošteno drenjali.

Pravijo mu ikona domačega hiphoperskega gobcanja, da je njegov namazani jezik tekel še hitreje, pa je k tokratnem studijskem projektu povabil vojsko gostov. Kako se končni izdelek sliši, boste ne le lahko preverili v živo, ampak si na kraju zločina kar takoj omislili fizični album, ki vam ga bo avtor z veseljem tudi podpisal.

Za vse, ki ste – tako kot mi – apolitični, saj vam najrazličnejše delitve na smeri vetrov sploh ne dišijo, pa naj vas ne prestraši dejstvo, da boste na koncertu ocenjevali tudi manifest Klemenove stranke FBS – Fafing Brother System. To ni politična stranka, to je politična korektnost, ki pravi le, da ste edina prava politična izbira za vas v resnici – vi. Zakaj? To pa vam bo Klemen razložil s sočnimi rimami, ob katerih bo marsikateri slovenski veljak hitro staknil prebavne motnje (ali pa se vsaj začel nervozno potiti).

Vse to in še jagodni izbor nujnih zimzelenih hitov, ki se jih ne sme pozabiti.

Koncert bo 4. septembra v Kinu Šiška v Ljubljani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri