Vrhunec Movembra 2015: Movember Game

  • 27.11.2015

Mesec november se bliža koncu, brki so že v popolnem razcvetu, globalna akcija Movember pa je še daleč od zaključka. To soboto Movember doživlja nov vrhunec!

Brki na ledu (Foto: HK Slavija)

2 fotografiji v galeriji

Ne smemo pozabiti na bistvo sicer zabavnega gibanja z zelo resno noto, ki je osveščanje moških vseh starosti o nevarnih boleznih današnjega časa, poleg raka na modih in prostati tudi o psiholoških motnjah ter fizični neaktivnosti.

Hokejski klub Slavija v sodelovanju z Movember.si že tretje leto zapovrstjo organizira osrednjo dobrodelno prireditev kampanje in vas v soboto, 28.11.2015, ob 19:00, vljudno vabi v ledeno dvorano Zalog v Ljubljani. Palice bosta prekrižali domača ekipa HK Playboy Slavija in HDD Sij Acroni Jesenice.

Vabilo

Za bogat spremljevalni program bo poskrbljeno, z nadomestnimi brki (v kolikor nimate svojih) pa se boste lahko slikali v PhotoBooth (by Slik!-Slik!) ter si fotografijo takoj tudi natisnili. Glavni sponzor Cien men by Lidl bo priskrbel nagrade in s svojo donacijo podvojil zbrani znesek vaših prostovoljnih prispevkov za nakup Rollbordov (potrebe Društva uroloških bolnikov Slovenije).

Fantje bodo pod čeladami s ponosom nosili brke, želimo pa si čim večje podpore tudi s tribun. Skupaj lahko dosežemo, da delo organizatorjev v zvezi z osveščanjem ljudi o moških boleznih ne bo zaman.

Pridružite se nam vsi, ki vam za moško zdravje ni vseeno in boste ob ogledu hokejske poslastice prispevali svoj delček v mozaik dobrodelnosti.

Več podrobnosti o dogodku na http://movember.hkslavija.si/ in www.movember.si.

GLAVNI PODPORNIKI MOVEMBER SLOVENIJA in HK SLAVIJA: Cien Men by Lidl, Tehnološki Park, GoOpti, Europlakat, Siol.net, Playboy Slovenija, Adriamedia, DPG, Moj Fit, Marles, MIČ Styling in drugi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri