Vodič do študentskega seksa

  • 24.11.2009

Playboy.com predstavlja 10 dejanj, ki vas bodo prikrajšala za posteljno akcijo v študentskih letih.

(Foto: Shutterstock)

Vodič, ki deluje obratno. Namesto da vam povedo, kaj natačno morate storiti, da kot študent dobite dekle, vam ta vodič namigne, kaj so tiste napačne poteze, ki vas bodo zagotovo stale intimne akcije.

10. Nabijte svojo Facebook stran s fotografijami, ki dokazujejo, da ste v resnici bebček. Preverite še, da na strani nimate več fotografij kot prijateljev.

9. Zaprite se v študentsko sobo. Ker morate pač ven, da lahko spoznate ženske. Duh!

8. Oblecite se v pisane cunje. Ker se nagibate k tridesetim in kričeče majice z logotipom nekega metalskega benda iz osemdesetih niso več najboljša izbira.

7. Smrdite kot kakšno mitološko bitje. Ker imajo ženske baje rade osebno higieno. Hej, kdo bi si mislil?

6. Omedlite in postanite človeško platno. Ker ni nikoli okej, da se napijete do skorajšnje nezavesti in potem pustite, da vam še bolj bebavi prijatelj nariše kosmata jajca na vaše prsi in čačkaste kroge okoli vaših bradavic.

5. Strmenje. Ker ženskam ni seksi, če jih nekdo prebada z očmi. Kjerkoli. Kadarkoli.

4. Zberite 20 tisoč figuric! Štekamo, to niso lutke, to so akcijske figurice. Ampak ko bo ona stopila v vaš brlog, bodo plastične podobice bojevnice Xene in vseh likov iz Vojne zvezd videti kot rdeči alarm za nedoraslega čudaka.

3. Projektilno kozlanje. Pivske igrice so zabavne. A ko ste študent, se od vas pričakuje, da poznate svojo alkoholno toleranco.

2. Postanite mojster za pecanje. O, ja, točno to potrebuje naš planet, še enega trota z zvodniškim klobukom, ki misli, da se ženske lepijo na tipe, ki jih žalijo.

1. Prijatelji imajo vedno prednost pred babami. Čeprav sta lojalnost in zaupanje plemeniti vrlini, bo vsak moški razumel, da mora njegov prijatelj včasih na prvo mesto postaviti dekle.

Podrobnejši in zelo duhovit članek si preberite na uradni strani revije Playboy.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri