Viski gospoda Shackletona

  • 06.04.2010

Nedaleč stran od antarktične koče raziskovalca sira Ernesta Shackletona, ki je januarja 1909 dosegel najjužnejšo točko pola ter postavil rekord, s katerim je navdihoval številne generacije, so nedavno od tega odkrili nekaj zabojev viskija. Med drugim Mackinlay's Rare Old Scotch ter vinjak avstralske znamke Hunter Valley Distillery.

(Foto: nzaht.org)

Mnogi se sprašujejo, kakšnega okusa so pijače, ki so bile toliko desetletij zakopane v večnem ledu. »Ledene,« je malce šaljivo odgovoril Richard Paterson, ki pri družbi Whyte & Mackay bdi nad produkcijo alkohola. Menda je viski gospoda Shackletona mehak, manj krepak in ne toliko poprast, kot so lahko današnji viskiji, je zapisal na blogu. In koliko bo stal kozarček nebes? Počakajmo na dražbo.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri