Virtualna izguba nedolžnosti

  • 31.03.2009

Medtem ko moški ustvarjamo videoigre o grozečih mutantih, so ženske ustvarile videoigro o izgubi nedolžnosti.

(Foto: Shutterstock)

Če igrate kot Kelley, zgodba zahteva, da izberete pravo obleko za usodni zmenek, ki se bo končal z razdevičenjem. Mora biti najmanj zapleteno oblačilo, imeti mora čim manj zadrg, gumbov in kompliciran nedrček. Naslednji korak oziroma naslednja mini igra v seriji bi bile priprave: depiliranje nog, pri čemer igralec ne sme spregledati kakšnega bolj težavnega kotička.

Sledi večerja, kjer morate izbrati pravilno hrano (nič česna pa verjetno nič, kar napenja). Nato smo že nazaj v stanovanju, sledi mini igra za izbor pravilne pesmi za ozadje, na voljo je obširna zbirka vinilk (vinilk zato, ker je igra postavljena v čas, ko je Kelley res izgubila nedolžnost). Potem pa vendarle seks, pri katerem je treba biti previden, da ne padete s pograda, za konec pa še ofrcate tečno cimro, ki naslednji dan hoče vse podrobnosti.

Zdaj so na potezi moški, da naredijo igro o izgubi nedolžnosti. Predvidevamo, da bi bila krajša. In da bi vsebovala česen.

Obširneje na CNN.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri