Viktorija Manzinni Playboyevo dekle leta 2011

  • 27.05.2011

Med petimi kandidatkami za Playboyevo dekle leta 2011 je laskavi naziv osvojila 27-letna Ljubljančanka Viktorija Manzinni.

(Foto: Ivana Krešić)

15 fotografij v galeriji

Viktorija je krasila naslovnico decembrskega Playboya 2010in takrat je povedala:

»Od nekdaj plešem, tudi tekmovala sem doma in v tujini, poleg tega na fakulteti za šport študiram smer trener plesa, zato sem svoje plesno znanje združila s fitnesom in zdaj kot inštruktorica zumba fit­nesa [www.zumba-viktorija.si] to posebno zvrst zabavne vadbe prenašam ljudem, ki si želijo tak način vadbe doživeti kot način življenja.«

Zmagovalne fotografije Viktorje si lahko ogledate tukaj, njene nove fotografije v vlogi dekleta leta 2011 pa pripravljamo za julijsko številko Playboya, ki izide 10. junija 2011.

Za naziv dekleta leta so se potegovale še Urška Čepin, dekle meseca marca, Maša Kores, dekle meseca maja, Sara Ramšak, dekle meseca septembra in Ana Dravinec, dekle meseca novembra.

Sanja dekle desetletja

Praznovanje 10 let Playboya v Sloveniji smo začinili s spletnih glasovanjem za Playboyevo dekle desetletja. Uporabniki spletne strani so izmed osmih kandidatk naziv podelili vedno šarmantni Sanji Grohar, Playboyevemu dekletu leta 2007. V elegantni črni obleki je zmagovalni šopek na razglasitvi v TOP-u prejela iz rok glavnega in odgovornega urednika Boruta Omerzela.

Fotogalerijo iz TOP-a, kjer je razgreto množico zabaval tudi vedno hudomušni Vid Valič, si lahko ogledate v Foto: Playboy zabava.

Viktorija Manzinni

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri