Verjemi v svoj koš

  • 21.12.2009

V tradicionalno humanitarnem decembru tudi playboyevci trkamo na vaš čut za solidarnost in vas pozivamo, da z nakupom koledarja podprete projekt Verjemi v svoj koš.

(Foto: PR)

2 fotografiji v galeriji

Esad Babčić in nekateri somišljeniki so se pred štirimi leti lotili športno-humanitarne akcije Verjemi v svoj koš, v okviru katere z dobrodelnimi prispevki obnavljajo zanemarjena in uničena košarkarska igrišča po Sloveniji in tako mladim širijo prostor za rekreacijo na prostem. Doslej jim jih je uspelo obnoviti že 17. Projekt, ki je prerasel v pravo gibanje, podpira veliko slovenskih vrhunskih športnikov. Z njihovo pripravljenostjo za fotografiranje je nastal tudi koledar za leto 2010.

Na fotografijah Luke Dakskoblerja so: Anže Kopitar, Petra Majdič, Robert Kranjec, Radoslav Nesterović, Samir Handanovič, Boštjan Nachbar, Dejan Zavec, Lucija Polavder, Primož Brezec, Marko Milič, Sara Isaković in Jure Košir.

Cena koledarja znaša 30 evrov, za več informacij o nakupu pokličite na 031 661 661.

 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri