Veliko seksa na olimpijskih igrah 2012?

  • 01.08.2012

Na letošnjih olimpijskih igrah v Londonu bo očitno veliko udejstvovanja tudi v najstarejšem športu človeške zgodovine - dobrem, starem seksu.

(Foto: David Poultney for LOCOG)

Slovenijo je zajel val sreče ob prvi zlati medalji in če gre verjeti zgodbicam, bi nam prav športniki znali pokazati, kako najbolje vnovčiti to srečo.

O seksualni aktivnosti na londonskih igrah se že kar nekaj časa veliko šušlja. Zelo optimistični so bili že pred začetkom pri znamki Durex, saj so med 10.000 športnikov razdelili rekordnih 150.000 kondomov. Durex sicer ni uradni sponzor olimpijskih iger v Londonu, a kot kaže verjamejo zgodbam, da ko se na olimpijsko vasico spusti noč, se lokacija spremeni v pravo seksualno norijo. Mimogrede, leta 2000 so na olimpijskih igrah v Sydneyu med športnike razdelili "zgolj" 70.000 kondomov.

Dvome v čistost vrhunskih športnikov imajo tudi londonske oblasti, ki so iz centralnih delov spodile vse okoliške prostitutke. V zadnjih treh letih pred začetkom iger, so v Londonu praktično čez noč zaprli več kot 70 hiš slabega slovesa, policijske enote pa te dni skrbno pazijo na seksualno higieno londonskih ulic.

Ameriška nogometašica Hope Solo, ki na letošnjih olimpijskih igrah skrbi za obrambo gola, je dodatno podpihala govorice o seksualnih aktivnostih na olimpijskih igrah, ko je v enem od intervjujev dejala: "Ogromno se seksa. Na travi, med zgradbami, tu se dogaja. Ker si veliko športnikov deli življenjske prostore in spijo v zakonskih posteljah, je več akcije zunaj ali pa v kopalnicah."

In ko smo ravno pri Hope Solo in njenemu kalibru hudičevo seksi športnic - letos jih je v Londonu dovolj, da bi z njimi napolnili vsaj deset Playboy zabav! Kakšne mrhe! Mediji že lep čas hitijo delati sezname najbolj seksi športnic in dejstvo je, da ob takšnih naravnih krasotah težko ohraniš čiste misli.

Seveda je potencialnih partneric in partnerjev vsekakor dovolj. Na letošnjih olimpijskih igrah sodeluje nekaj manj kot 24.000 športnikov in predstavnikov ekip, 20.600 članov novinarskih ekip, prišlo je tudi 4.800 prijateljev in znancev sodelujočih športnikov, prodali pa bodo, kot računajo, preko 9 milijonov kart. Toliko sorodnih duš na kupu!

Ob količinah pretočenega adrenalina in pridelanih endorfinov, sta seveda sreča in pohota le še gorivo za plamene strasti. Če bo le priložnost, pobaramo o tem tudi kakšno našo olimpijko, ko se vrnejo v domovino.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri