Velika razstava Mikija Mustra še do 1. novembra. Ne zamudite!

  • 26.10.2015

Strip.art.nica Buch in Zavod Strip art sta v sodelovanju z Muzejem sodobne umetnosti Metelkova pripravila ob 90-letnici Prešernovega nagrajenca Mikija Mustra, legende slovenskega stripa, pregledno razstavo njegovih del.

5 fotografij v galeriji

Dela bodo razstavljena še do 1. novembra na 400 kvadratnih metrih v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova. V času razstave poteka več dogodkov z brezplačnim vstopom, ki jih ne kaže zamuditi.

Tukaj prikazane slike velikega mojstra so iz zadnjega ponatisa dogodivščin Zvitorepca, Trdonje in Lakotnika. Skupaj je izšlo 11 knjig, prvič pa so zdaj objavljene vse epizode, ker je v preostalih objavah manjkalo najmanj šest zgodb in 15 naslovnic.

Vse knjige so A5-formata, trde vezave, črno-bele z barvnimi notranjimi naslovnicami ter imajo med 270 in 290 strani. V zadnji, 11. knjigi je objavljena celotna Mustrova bibliografija. Knjiga stane 25 evrov.

Več informacij na: http://www.mg-lj.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri