Vaše zapestje je lahko izvor moči in energije vašega telesa!

  • 05.06.2012

Vam primanjkuje energije ali pa bi si je želeli imeti še več? Bi radi več moči, vzdržljivosti in fleksibilnosti? Pri vsem tem vam lahko pomagajo čisto majhni negativno nabiti delci, katerim pravimo anioni.

3 fotografije v galeriji

Računalniki, prenosni telefoni in elektronika v avtomobilih ustvarjajo povečano izpostavljenost pozitivnim ionom, ki pa s svojim imenom malce zavajajo, saj niso nič kaj pozitivni za vaše zdravje in počutje. Za vaše zdravje in ravnotežje vašega organizma namreč skrbijo negativni ioni ali tako imenovani anioni.

Energijske zapestnice Lifestrength maksimizirajo potencial ljudi po vsem svetu in sedaj imate tudi vi priložnost, da izkoristite vaše naravne zmožnosti, se počutite bolj zdrave in si pridobite zaupanje, ki ga potrebujete za: tekmovanje na najvišjih nivojih, izkoriščanje 100 % vaših telesnih zmogljivosti ter zmanjšanje stresa in izboljšanje samozaupanja, ki vam nenazadnje lahko pride prav tudi pri osvajanju marsikatere zajčice!

Ne samo, da lahko kot uporabnik Lifestrength zapestnic računate na boljšo telesno pripravljenost, ob redni uporabi se bo povečala tudi vaša kognitivna ostrina, bolj kakovosten pa bo tudi vaš spanec. Nošenje zapestnice je izredno udobno in tako niti ne veste, da jo nosite, kar pa boste zagotovo opazili, bodo učinki, ki jih ima zapestnica na vaše počutje.

Pometite s svojo konkurenco!

Lifestrength zapestnico smo dali na preizkus, skupaj s preostalimi 11-imi najbolj prepoznavnimi konkurenčnimi zapestnicami in ugotovili, da imajo Lifestrength zapestnice celo do dvakrat toliko ionov, kot vseh 11 konkurenčnih zapestnic skupaj. Si predstavljate koliko dodatne moči in energije nastane kot posledica nošenja te zapestnice?

Zapestnice Lifestrength so vam na voljo v 12-ih barvnih kombinacijah in 5-ih različnih velikostih, hkrati pa imajo tudi doživljenjsko garancijo, saj so narejene iz najbolj kakovostnih materialov. Več informacij dobite na www.lifestrength.si!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri