V oddaji, kakršne še nismo gledali, Slovenci zablestimo kot podjetniki

  • 26.09.2016

12 izdelkov, ki jih že lahko primete v roke. Poskusite. Doživite. Kateri vam je najboljši? Odločati začnete 16. oktobra na POP TV.

Voditelj oddaje Štartaj, Slovenija bo Matija Goljar (Foto: POP TV)

15 fotografij v galeriji

Vkorakajte v bližnji megamarket Interspar in poiščite prav posebno polico s še bolj posebnimi izdelki. Na njej se predstavlja 12 izdelkov, ki so jih ustvarili slovenski podjetniški umi. POP TV bo 16. oktobra predstavil njihove obraze in njihove zgodbe, najboljši izdelek, ki ga lahko že sedaj podprete z nakupom, pa bo na koncu postal "Hit produkt 2016".

Avtor najboljšega izdelka bo prejel enkratno poslovno priložnost - šestmesečno ekskluzivno pogodbo s Spar Slovenija, medijsko podporo POP TV in komunikacijsko kampanjo, ki jo bo vodila agencija Formitas.

16. oktobra pa se začne zares. Takrat se na POP TV prične oddaja, kakršne še nismo gledali. Pod naslovom Štartaj, Slovenija! in pod voditeljsko taktirko Matije Goljarja, pobudnika podjetniškega peskovnika Ustvarjalnik, se bo izdelke na zabaven način ne le predstavilo, ampak tudi preizkušalo! Kateri bo najboljši?

In verjemite, izbrati najboljšega ne bo lahko. Gre za 12 nadvse inovativnih izdelkov - nekateri bodo pocrkljali vaš želodec, drugi bodo popestrili vašo vsakdanjo garderobo, tretji bodo poživili vaš urbani kotiček ali vaše skupne urice s prijatelji. Naj vam jih nekaj predstavimo tudi mi, vi pa v Intersparu že lahko izberete vam najljubšega.

Gorki Chilli

Gorki Chilli

V življenju vsi potrebujemo nekaj pikantnosti. Če ta pride v ličnih stekleničkah, ki so ustrezno kategorizirane po njeni jakosti, pa še toliko bolje. V Sloveniji pridelane pekoče paprike in okusni sadno-zelenjavni dodatki pa so že osvojili ljubitelje pekočih okusov in na tekmovanju World Hot Sauce Awards z okusom All Stars osvojili drugo, z okusom Choco pa tretje mesto. Primerno tudi za tiste, ki šele začetniško vtikajo svoj jezik v pikantne radosti.

Pivo Knap

Pivo Knap

Slovenci imamo radi pivo. Tako radi, da si ga včasih varimo kar sami. In iz te ljubezni se tu in tam zgodi tudi prava pivovarska zgodba. Pivo Knap, ki izvira iz rudniškega Zasavja, se z estetiko etikete poklanja pravim knapom, za vse naše pivoljubne potrebe pa se ponuja v različici aromatičnega pale aleja in temnega stouta.

LePotica

Le Potica

Potico vsi poznamo in vsi obožujemo. Je del ne le naše tradicije, ampak našega vsakdanjika. Skorajda ni praznika, ko potica ne bi bila primerna dobrota za lajšanje naše odvisnosti od vsega dobrega. Zdaj pa potica prihaja v novem formatu - kot miniaturno, ročno izdelano pecivo za vsako priložnost. Z orehovim, čokoladnim ali slivovim nadevom.

 Zulu Zion

Zulu Zion

Z bolj živopisnimi dodatki je mogoče odlično popestriti vsakdanjo garderobo. Svojo igrivo naravo lahko sedaj izrazite z novo linijo dizajnerskih nogavic Zulu Zion. Drzne kombinacije razgibanih barv in nepričakovanih vzorcev, ki si jih lahko pogumno obujete k čisto vsakemu modnemu izboru za lično personalizacijo osebnega sloga.

Tattoo Care

Tattoo Care

Ko vržete nekaj tisoč evrov v vrhunski tatu, ki ga potem radostno razkazujete vsem zavistnežem, ki nimajo poguma, da bi si telo spremenili v umetnino, v ozadju vedno obstaja strah, da bo sčasoma ta tatu izgubil svoje izrazite barve in dodelane sence. Mazilo Tattoo Care je narejeno iz skrbno izbranih sestavin za nego in zaščito kože, z namenom ohranjanja prvotnega videza vašega dragocenega tatuja.

Barba sol

Barba sol

Imamo Barba sol BBQ, Barba sol Zelišča in Barba sol Vino s solnim cvetom - tri prave piranske soli, ki so z dodatki sestavin postale unikatne soli z okusom. Tako vam pri pripravi okusnih jedi ni potrebno odpirati petih različnih stekleničk z začimbami - vse je že zmešano v te tri optimalne solne mešanice. 

Smart Turn System

Smart Turn System

Če vam je vožnja na dveh kolesih bolj privlačna kot tista na štirih, potem verjetno veste, da ni zanesljivega načina za samodejni izklop smernikov na motorju po koncu zavoja. Smart Turn System je prvi pametni sistem za avtomatski izklop smernikov, ki za vselej rešuje ta doslej nerešljiv problem v svetu motociklizma.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri