V novem Playboyu lepotica Zlata iz Portoroža in darilo bralcem mornarjev priročnik Morsko prase

  • 26.06.2013

Ah, sonce, morje, zrak, svoboda ... Želite namig, kam jo mahniti na počitnice? Ali na prostost? V sveži številki vam predstavljamo cel kup odličnih lokacij, tudi takšnih, kamor jo lahko mahnejo naši tajkunčki, ki se bojijo roke pravice. Ali pa si preberite, kako so ruski in arabski bogataši zasedli špansko Marbello, nekdanji biser španske zabave na obali, kjer jeklene kočije, kot je vmclaren 12C spyder (omenjamo ga, ker smo se slučajno vozili ravno z njim), uporabljajo za to, da se furajo 100 metrov daleč na večerjo od pristana svoje prav toliko metrov dolge barke pa do priobalne restavracije. Še bolje pa bo, če pogled uperite nazaj proti Sloveniji in Portorožu, od tam namreč prihaja lepotica Zlata, katere prekrasni stas objavljamo, da ne bi bilo treba predolgo čakati, že v prvi polovici revije. Naj vam bo branje novega Playboya in priloženega darila mornarjevega priročnika, pesmarice in kuharice Morsko prase v velik užitek!

8 fotografij v galeriji

Skupaj s Playboyem vam tokrat podarjamo tudi mornarjev priročnik, kuharico in pesmarico Morsko Prase. Ne zamudite vročega poletnega Playboya na vašem kiosku!

Portoroško zlato

V dneh, ko se je pomlad šele dobro prebujala, se je ekipa Playboya z znano slovensko manekenko, ki koraka tudi po svetovnih modnih brveh, iz njenega domačega Portoroža podala k našim zahodnim sosedom, v Furlanijo - Julijsko krajino. Zlata Okugić je bila tako v letošnji pomladi prvi slovenski cvet, ki se je razprl na italijanskih tleh.

Intervju: Ai Weiwei

Playboyev iskreni pogovor s kitajskim umetnikom in disidentom, ki je nočna mora kitajskih partijskih oblastnikov, o tem, kako je biti glavna tarča Pekinga, kako uporabljati Twitter kot sredstvo zoper zatiranje in kako ga lahko kadarkoli spet vzame megla. Pa o življenju brez potnega lista pa tistem še v ZDA in ljubezni do heavy metala.

10 držav za dolge tajkunske počitnice

Kot 'slovenski uspešnež' ste v 'ugledni' družbi svetovnih prvakov, kajti Slovenijo ste med drugim pripeljali na prvo mesto držav z najbolj skorumpiranimi menedžerji, politiki ... Pohopsali ste milijone, jih naložili v tuje banke, a kaj, ko so vam za petami naši nadvse urni preiskovalci gospodarskega kriminala, ki so v zadnjem času postali res že tako zelo nadležni. Čeprav se sodnim obravnavam še uspešno izmikate, je treba začeti razmišljati o tem, kam po pravnomočni obsodbi, če vam seveda zveze in poznanstva ne bodo pomagali, da bo primer zastaral. Če bo treba na hitro zapustiti deželico in ne veste kam, vam predlagamo nekaj držav, kjer boste dovolj daleč pred roko pravice.

McLaren 12C Spider: Tehnologija hitrosti

1376 kilogramov, 4,5 metra dolžine, 625 'konjev' pri 7500 vrtljajih ter 600 njutonmetrov največjega navora. 3,1 sekunde do 100 kilometrov na uro. In dva tisoč evrov vreden okvir tablice. To je mclaren 12C spider. In vozili smo se z njim.

Forum: Služba, seks & stres

Tole žal ni pripoved o tem, kako so Playboyevega novinarja s hlačami, spuščenimi do gležnjev, šefovo tajnico s krilom, privzdignjenim čez fantastično zadnjico, in nič kriv fotokopirec dobili pri razmnoževanju vsega drugega, le službenih dokumentov ne. Govori pa o tem, da je že skrajni čas, da uzakonimo človekovo pravico do sproščanja na delovnem mestu. Dokler sploh še kdo dela.

Božanski Wine Vault

Wine Vault – kjer hrana in vino postaneta umetnost. Šli smo doživet, ali to drži. Chef Tom nas je posedel za prvo in tudi edino chef's table na Hrvaškem.

FOTO: Aleš Bravničar, Ivana Krešič, Saša Kapetanovič, Tony Law, Profimedia, Shutterstock

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri