V novem Playboyu gola slovenska zajčica Anna in intervju z Markom Mandićem

  • 13.09.2013

Končno gola! Slovenska zajčica Anna Milinković se je odločila, da bo odvrgla kožušček in svoje prelepo telo pokazala bralcem Playboya. V Lepi Vidi na Sečoveljskih solinah je pomigala z ritko tudi brez belega repka na njej. Občudujete jo lahko na naslovki tople sveže izdaje oktoberskega Playboya in seveda na kar desetih straneh v reviji.

4 fotografije v galeriji

V reviji sami pa imao za vas kot vedno pripravljene same dobre stvari. K čudoviti Anni se tako odlično poda Maserati Ghibli, naša druga zajčica Amanda pa se je s svojo sestro Samanto v evropski mečevalski opravi 'spopadla' na znanem slovenskem gradu. Evropske zgodovinske borilne veščine se lahko naučite tudi v Ljubljani. Tudi s čudovitim mečem ljubljana, ki je replika tistega, ki so ga našli v Ljubljanici, mojster pa ga je izdelal v sodelovanju z našim Narodnim muzejem. Pa pojdimo še lepo po vrsti ...

Gola slovenska zajčica

Prav poseben avgustovski dan je bil to za Playboy Slovenija, saj je Anna Milinković, naš prvi stalni beli repek, zajčica torej, odvrgla svoj životec in se v vsej svoji lepoti nastavila toplim primorskim žarkom. Dolgo smo čakali na to in naposled dočakali.

Intervju: Marko Mandić

Pogovor z mlajšim slovenskim igralcem, ki si je ustvaril ime, ne da bi nastopal v komedijah ali reklamah (je pa zato pogosto nastopal nag), ki igra tako v gledališču kot na filmu, tudi tujem.

Vrhunska indijska kuhinja Namaste: Začinite si življenje

Mark Twain je zapisal, da so najdragocenejši deli človeške zgodovine shranjeni v Indiji. V indijski restavraciji Namaste v Ljubljani smo se prepričali, da te dragocenosti vključujejo tudi kulinarične dobrote.

Top žurerski kraji sveta: London

Prestolnica, v kateri je mogoče denar hitro zaslužiti (banke) in ga tudi zapraviti (stadion, podzemna železnica). In kjer so v klubih ženske hkrati enako nore kot eksotične. Eksotičen pa je v Londonu pravzaprav vsak.

Forum: Veliko precenjena ekološko pridelana hrana

Na začetku letošnjega vročega poletja so 5. julija v Odmevih TV Slovenije v uvodnem prispevku prikazali reportažo, ki bi morala strezniti kupce hrane. Dopoldne so se odpravili po slovenskih tržnicah in posneli prepričljive izjave prodajalcev ekološko, integrirano pridelanega sadja in zelenjave, ki so za svojo (dražjo) ponudbo zagotavljali, da vse prihaja z domačih njiv ... Naslednji dan zjutraj so taiste prodajalce našli na veletržnici v Trstu, kjer so kupovali zabojčke sadja in zelenjave.

Starodavna veščina mečevanja: Bogata ostrina

Mečevanje resda že stoletja ni več ključno za naše vsakdanje preživetje. So pa starodavni meči danes lahko izjemno donosen posel. In še boljši hobi.

Potopis: Istanbul

Bizanc od ustanovitve 667 pr. n. št. do 330, ko ga je Konstantin I. Veliki obnovil in je postal Konstatinopel, slovensko Carigrad, nato pa mu je leta 1930 Atatürk nadel ime Istanbul. Od leta 1883 je bilo mogoče priti iz Pariza do tega velelepotca s slovitim vlakom Orient Ekspres, ki je veljal za sinonim luksuza in se je pojavil tudi v filmu Iana Fleminga Iz Rusije z ljubeznijo ter v knjigi Agathe Christie Umor na Orient Ekspresu, ki je nastala prav v tem mestu.

Masaža mod: V kakšnem stanju so vaši zmajevi biseri?

Ste vedeli, da je vaš poslovni uspeh odvisen od vaših mod? Da, res je, za uspeh je treba imeti velika jajca, toda ali veste, da so moda neposredno povezana s središčem za ustvarjalnost v vaših možganih? Torej s središčem, ki vam prinaša velike možnosti za dobiček ne samo v postelji.

Maserati Ghibli: Nova italijanska čarovnija

Skoraj neopisljivi občutki te prevzamejo, ko sedeš v maseratija. Poseben vonj, svojevrstno podvozje, motor in zvok, ki naježi kožo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri