V novem Playboyu gola Iris Mulej!

  • 09.12.2011

O tem se piše že nekaj dni, dokaz pa končno v novi januarski številki od 9. decembra 2011.

Iris je nekdanja mis Slovenije in sploh lepotica, ki si je v karieri fotomodela prislužila največ lepotnih naslovov med vsemi lepoticami iz naše dežele. Fotke sta z Alešem Bravničarjem posnela v enem najlepših mest na svetu, Riu de Janeiru.

Tako za Irisino formo kot za potovanje v Brazilijo je zaslužno tudi podjetje Proloco Trade iz Kranja, uvoznik koles Scott za Slovenijo, saj je omogočilo potovanje celotne ekipe v daljno Brazilijo.

Ogenj in strast

Mis januarja tokrat prihaja iz Romunije, natančneje iz Sofije. Štiriindvajsetletna Joana ni bila samo mis silikona, ampak je tudi poliglotka. V prsih ima 950 kubikov, v glavi pa celih pet jezikov. Deset strani vročih fotografij najdete v sredini revije.

Ob koncu leta je napočil čas, da se ozremo nazaj in začnemo z izborom za novo dekle leta. Kandidatke so štiri, vse slovenske lepotice, ki ste jih v preteklem letu občudovali na naših naslovnicah. Glasujete lahko tukaj.

Tadej Golob je ponovno naredil dva odlična intervjuja. Pogovarjal se je z dr. Rajkom Kendo, strokovnim direktorjem Pediatrične klinike v Ljubljani in z Boštjanom Gorencem - Pižamo, enim naših prvih modernih stand up komikom. Pogovor z obema smo posneli tudi za spletne bralce. Video dr. Rajko Kenda in Boštjan Gorenc - Pižama.

Darilo - Playboy koledar 2012

Poleg ostalega odličnega branja januarska številka tradicionalno prihaja z darilom - Velikim Playboyevim koledarjem 2012 in izborom najboljših fotografij preteklega leta.

V prodaji od 9. decembra 2011. Playboy je lahko tudi odlično novoletno darilo! Naročite ga lahko prek spleta.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri