V New Yorku se odpira ekskluzivni Playboy klub

  • 28.08.2018

Znamka Playboy bo v septembru predstavila izjemno pridobitev - na zahodni strani Manhattna se odpira nov Playboy klub, ki prinaša vse, kar si pod tem nazivom zamišljate.

(Foto: Playboy)

26-letni Cooper Hefner, sin Hugha Hefnerja, je danes kreativni direktor znamke Playboy in v svoji viziji želi prepoznavno tržno znamko nadgraditi s prav tistim, kar je dolgo časa bilo del Playboyeve filozofije - prestiž in zabava. Zato se je odločil, da bo novi Playboy klub odprl svoja vrata na naslovu West 42nd Street 510. 

Klub bo imel vse, kar se za Playboy klub spodobi. Vrnile se bodo zajčice, z ušeski in repki, odete v dragocene elegantne kostume, ki jih je izdelal Roberto Cavalli. 

In kot se za klube spodobi, bo tudi Playboy klub imel članarino. In ta ne bo poceni. Iniciacijsko članstvo lahko nanese tudi do 250.000 dolarjev, pri najvišjih vsotah pa omogoča več kot le vstop v klub. Najbolj elitni člani imajo namreč dostop tudi do znamenitega črnega Playboyevega letala, na voljo pa jim je še 30 klubskih sob, ki se ponujajo v zgornjih nadstopjih kluba.

Viri pravijo, da je že prodanih za več kot 2.2 milijona dolarjev naročnin, zato bodo zdaj začeli omejevati pristop novih članov. Zanimivo je recimo to, da je 45% trenutno včlanjenih žensk. Kdo so, verjetno ne bomo nikoli izvedeli, vemo pa, da so med njimi znana imena iz Wall Streeta, Hollywooda in tujih držav. 

V klubu se ponuja več različnih prostorov. Štirje ločeni lounge prostori nudijo mirno sprostitev, dostop do različnih prostorov pa je določen glede na stopnjo članstva. Med drugim je na voljo celo podzemni lounge Rabbit Hole, pa tematski Grotto lounge in kraljevski Royal lounge. V središču kluba je prostor po imenu Black Box, kjer se bodo odvijali različni dogodki.

Klub bo svoja vrata prvič odprl 12. septembra.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri