Uspešnica po posebni ceni samo za naročnike Playboya!

  • 10.01.2014

Uspešnica Tadeja Goloba Ali boma ye! po posebno ugodni ceni za zveste in nove naročnike Playboya!

(Foto: Borut Peterlin)

Playboy in založba Goga ponujata zvestim in novim naročnikom Playboya novi roman Tadeja Goloba Ali boma ye! po zelo ugodni ceni 9,90 evra (redna cena je 24,90 evra).

Razlogov za to je veliko, omenimo le, da zato, ker je Tadej Golob dolgoletni sodelavec Playboya, avtor intervjujev, s katerimi si je, kot sam rad pove, izpilil slog.

Ali boma ye!

Roman Ali boma ye! bralce navdušuje z zgodbo o amaterskem boksarju pred zadnjim dvobojem svoje kariere s ponudbo, ki je ne more zavrniti. Roman z zapletom, na kakršnem so zgrajeni vesterni in hollywoodski filmi o boksu, od Podivjanega bika do Rockyjev, zapakiran v sodobno slovensko družbeno okolje.

Dr. Samo Rugelj je v kolumni Tadej Golob, boksar zapisal: »Vsekakor pa je Tadej Golob z romanom Ali boma ye! (pomena naslova vam ne izdam, saj bi s tem povedal preveč o romanu samem) po mojem mnenju postal eden najbolj 'fizičnih' slovenskih pisateljev. Njemu samemu se sicer zdi, da mu to, da se ukvarja s plezanjem, zbija pisateljsko ceno. Sam mislim ravno nasprotno. To, da se v svojih delih (takšno je tudi njegovo prejšnje delo, mladinski pustolovski roman Zlati zob) svojim likom intenzivno posveča tudi v fizičnem smislu, njegovo ustvarjanje dela bolj kredibilno, bolj avtentično in bolj življenjsko.«

VAŠE NAROČILO KNJIGE
Vsi zvesti naročniki Playboya in vsi, ki boste to postali do konca januarja 2014, knjigo po posebno ugodni ceni 9,90 evra naročite neposredno pri novomeški založbi Goga, in sicer pišite Nastji Mohorko na e-naslov nastja.mohorko@goga.si.

Novi naročniki: najprej se naročite na revijo pri Adria Medii Ljubljana na naslovu www.adriamedia.si/trgovina/playboy-letna-narocnina-12-stevilk ali na e-naslov: narocnine@adriamedia.si, potem naročite knjigo pri založbi Goga po posebno ugodni ceni 9,90 evra.

Želimo Vam veliko užitkov v branju!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri