Tudi moški imajo svoj likalnik – Philips Man Iron

  • 02.11.2010

Ste mislili, da moški likalnike uporabljajo zgolj v znanstveno-fantastičnih zgodbah? Philips predstavlja prvi likalnik oblikovan prav za močnejši spol.

3 fotografije v galeriji

Morda si ne morete zamisliti moškega za likalno mizo, kako strmi v karkoli je že pač v tistem trenutku na televiziji (kdorkoli je kdaj likal, razume to podobo) in ljubeče lika ovratnik svoje srajce, a časi so se dokončno spremenili.

Moški in likalnik?

Za začetek je potrebno pridobiti njegovo pozornost, zato je shranjevalna torba za likalnik oblikovana kot škatla za orodje. Ko se škatla odpre, je notri namesto vrtalnega stroja metalno-črn likalnik Philips GC4491: eleganten in dovolj moški, da mu bo postal priljubljen pripomoček takoj, ko ga bo zagledal.

Moški, ki bolj kot na izgled stavijo na osebnost – v tem primeru torej na sposobnosti likalnika - bodo navdušeni že ob prvem likanju.

Vemo namreč, da moški nimajo niti časa, niti volje, da bi čakali na ogrevanje in potem ohlajevanje likalnika, zato je Philips novi likalnik izdelal tako, da je segret na delovno temperaturo že nekaj sekund potem, ko ga povlečete iz prenosne torbe. Prav tako ga lahko po uporabi takoj pospravite nazaj, brez skrbi, da bi pri tem povzročili požar.

Philips GC4491 ima še številne druge prednosti: visoko delovno moč (do 2400W), odpornost proti praskam, neprestano oddajane pare do 40g na minuto in priročno težo (le 1.55kg).

Trije primeri dobrih argumentov

A namesto značilnosti likalnika dekletom raje ponudimo tri simpatične argumente, s katerimi bodo lahko še hitreje prepričale svoje partnerje, da se lotijo likanja, tudi če uporabnost in izgled novega likalnika vseeno ne premagata njegove lenobe:

“Dragi, imam glavobol. Ampak mislim, da bo morda minil tik preden končaš z likanjem tega kupa oblačil.”
“Dragi, tako seksi izgledaš z likalnikom v roki!”

“Izbira je sledeča: lahko likaš medtem, ko grem jaz na obisk k moji mami, ali pa obrneva?”

Glavne lastnosti likalnika

Privlačna oblika in shranjevalna torba v obliki škatle za orodje;
Hitro segrevanje in ohlajevanje;
Visoka delovna moč do 2400W;

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri