Slovenski ljubitelji strateških namiznih iger so razvili zabavno družabno igro Decadolo

  • 16.09.2015

Decadolo je iz popolnoma ekoloških materialov izdelana strateška družabna igra, s katero boste imeli odličen razlog, da kdaj kakšnega prijatelja spet povabite na obisk.

Naj zmaga najboljši! (Foto: decadolo.com)

Skupina treh prijateljev je nekega dne iskala rešitve, s katerimi bi lahko popestrili svoj prosti čas in ob tem popili tudi kakšno pivce. Naveličani obstoječih in že desetletja istih družabnih iger, so se odločili, da poskusijo izumiti čisto svojo - in nastal je Decadolo.

Decadolo je popolnoma enostavna namizna igra za 2 igralca, sestavljena iz žetonov in kart. Karte vam povedo, koliko in katere žetone lahko obračate na nastavljeni mreži 10x10 žetonov, s ciljem, da ste prvi, ki v vrsti horizontalno ali vertikalno obrne vse žetone. Igra, ki se začne strateško in konča s kančkom sreče.

Da se naučite boste potrebovali le 2 minuti, vsa navodila so na spletu, 50 unikatnih kart z različnimi navodili za obračanje čudovito izdelanih žetonov, pa igri dodaja zabaven kanček naključij. Skočite na Kickstarter, kjer Decadolo išče podpornike, s katerimi bo ta zabavna igra čim prej realizirana.

Decadolo se bo na Kickstarterju predstavljal do 15. oktobra. V času tega pisanja ima že 28 podpornikov in verjamemo, da bomo v bližnji prihodnosti kmalu obračali žetončke in jadikovali nad karto, ki nam je pokvarila naše načrte.

Ekipa snovalcev te igre pa že ustvarja koncept Decadolo za 4 igralce in manjšo, hitro različico z igralno površino 6x6 žetonov.

Decadolo se predstavlja tudi na facebooku!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri