Traveller’s Choice Award 2013 bohinjskemu EKO Hotelu

  • 22.01.2013

Bohinj Park EKO Hotel je ponovno prejel nagrado s strani največjega turističnega spletnega portala TripAdvisor, kjer imajo glavno besedo gostje.

3 fotografije v galeriji

EKO hotel je prejel nagrado »Traveller's Choice Award 2013« in bil kot najboljši hotel izglasovan med Top 25 namestitvami v Sloveniji.

Hoteli so za priznanje nominirani na podlagi ocen in mnenj, ki jih gostje objavijo na spletnih straneh TripAdvisor.

Traveller's Choice Awards temeljijo na milijonih prispevkov s strani popotnikov s celega sveta. Glede na toplo dobrodošlico, domačnost ter izjemen, sodoben stil bohinjskega EKO hotela, ki slovi po izvrstni kulinariki in wellness ponudbi, priznanje s strani obiskovalcev ni naključje.

Luksuzna, trajnostna izkušnja na pragu Julijskih Alp

Z besedami Leanne iz Velike Britanije: »Hotel je majhen košček nebes! S sabo smo imeli živahnega 3-letnika, soba pa je bila prostorna in pravi užitek, osebje prijazno in ustrežljivo. Veselimo se obiska prihodnje leto!« (Vir: TripAdvisor.)

Anže Čokl, direktor Bohinj Park EKO Hotela, pravi: »Kot luksuzni eko hotel imamo veliko odgovornost, da zadovoljimo pričakovanja vsakega gosta, tudi tista, ki so najvišja in stremijo k vrhunski storitveni kakovosti. Prvi smo začeli združevati kvaliteto s trajnostnim pristopom, kar je edinstveno in nam predstavlja toliko večji izziv: luksuzni oddih lahko pomaga ohranjati naravo pristno, neokrnjeno.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri