Tenis Slovenija Pro Am 2016: Poslovneži so se pomerili z zdajšnjimi in nekdanjimi teniškimi tekmovalci

  • 04.10.2016

Tenis Slovenija je tudi letos na poseben način pozdravila jesen in prihajajoče izzive. Teniški turnir dvojic – Pro Am 2016 je združil aktivne igralce, nekdanje reprezentante in vodstvene predstavnike podjetij.

Na igriščih Tenis centra Tivoli je tradicionalen sistem tekmovanja omogočil, da se teniški navdušenci in podporniki Tenis Slovenija merijo na nekoliko višjem nivoju, saj je v vsakem krogu predtekmovanja eden izmed nekdanjih ali zdajšnji asov igral, bodisi v paru bodisi proti kateremu izmed povabljenih gostov.

Tako so loparje vihteli številni poslovneži in znani Slovenci, med njimi tudi: večkratni dobitnik olimpijske medalje Iztok Čop, nekdanja smučarska reprezentanta Mitja Valenčič in Rene Mlekuž, nekdanji košarkarski reprezentant in edini Slovenec, ki je igral z legendarnim Michaelom Jordanom, Boris Gorenc, nekdanji član slovenske nogometne reprezentance Sašo Udovič in vedno nasmejani Rado Mulej.

Med aktivnimi tekmovalci sta najvišje kotirala, član reprezentance za Davisov pokal, Tomi Ternar in nekdanji reprezentant Rok Jarc. Precej veliko zanimanje pa so poželi nastopi deklet, saj so se turnirja udeležila, ena najboljših mladih Slovenk, 19 letna Manca Pislak ter nekdanji reprezentantki Karin Lušnic in Barbara Mulej.

V velikem finalu sta pod reflektorji zmago slavila Rok Jarc in Jure Arnež, ki sta zmogla dovolj znanja in teniške pretkanosti, da sta porazila dvojico Tomi Ternar – Primož Ornik.

Domačija Medot je gostom za dobrodošlico postregla vrhunsko penino Medot, podjetje Kaval Group je poskrbelo za slastno pogostitev, nefiltrirano pivo Union pa je bilo glavna tarča vseh žejnih teniških tekmovalk in tekmovalcev.

Dobre volje, smeha in zabavnih anekdot resnično ni zmanjkalo. Tenis Slovenija Pro Am je tudi tokrat ponudil obilo teniških in družabnih užitkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri