Tabor Volvo XC ICE CAMP v sodelovanju z Nokio – dobrodošli!

  • 05.02.2008

Zimska sezona na taboru Volvo XC ICE CAMP v sodelovanju z Nokio se je tudi uradno začela z otvoritvijo 12. januarja. Udeleženci so lahko prvi vikend preživeli na 2.500 m nadmorske višine, kjer so lahko v kristalno čistem okolju ledenika Kitzsteinhorn uživali v programu, nabitem s športnimi dejavnostmi, moderno glasbo in kulinaričnimi ter tehnološkimi dosežki.

(Foto: PR)

8 fotografij v galeriji

Izdelava ICE CAMPa je trajala sedem tednov, ustvarjalci so zanj porabili preko 5.000 kubičnih metrov snega in 60 ton ledu. Srečneži, ki so prvi videli 2.000 kvadratnih metrov veliko prizorišče z 11 igluji, kar niso mogli odložiti svojih fotoaparatov.

Gostje so lahko pijačo v kozarcih, narejenih iz ledu, naročili pri sedem metrov dolgem ledenem baru Ice Bar, ki povezuje dva od štirih iglujev. Deset metrov dolga ledena miza in separeji, izklesani iz ledu in pokriti s kožo severnih jelenov, so sredi ledu in snega poskrbeli za udobje dnevne sobe.

v zadnjem od štirih glavnih iglujev je svoje mesto dobil novi Volvo XC70. Novi Volvov model s štirikolesnim pogonom za vožnjo po vseh terenih je na svojem ustrezno strmem ledenem podstavku našel idealen izložbeni prostor, ki s svojimi 2.500 metri nadmorske višine obenem predstavlja bržkone najvišji avtomobilski salon na svetu.

Športno dogajanje na ICE CAMPu

Neposredno po predstavitvi je bil bližnji smučarski park prizorišče freestyle smučarskih dogodkov v organizaciji ICE CAMPa. Nokia je predstavila vroče modele, s katerimi so lahko obiskovalci zabeležili svoje posebne trenutke in kreativno izrazili svoje ideje. Smučarji in deskarji so se lahko slikali z novo Nokio N95 8GB in fotografije prevzeli neposredno na ICE CAMPu.

Kljub soncu, ki ni pokukalo izza oblakov, so snežinke in svetlobni učinki uporabljenih elementov v ledu pričarali posebno vzdušje. Ko se bodo vremenske razmere izboljšale, bo ledeni stolp Ice Tower, ki je visok kot hiša in postavljen na odprtem, zagotovo služil kot stičišče, še posebej za tiste, ki jih zanima razburljiva disciplina plezanja po ledu. O plezanju se lahko poučite s pomočjo usposobljenih plezalcev in v nadzorovanih varnostnih pogojih – kot se od Volva seveda tudi pričakuje.

Gostje, ki so bili povabljeni, da noč preživijo v taboru, so večino preživeli v igluju ob toplem čaju, sirovem fondiju in v novi cevasti savni. Po učni uri lokostrelstva je bil čas za ekskluzivno otvoritveno zabavo, na kateri so stari in novi prijatelji plesali pozno v noč, dokler se niso utrudili, zavili v odeje iz kože severnega jelena in se prepustili spokojnosti na 2.500 metrih nadmorske višine.

Spočiti in pripravljeni na pršič

Novi dan na ICE CAMPu se je začel s senzacionalnimi 40 centimetri (!) novozapadlega snega. Prvi so se na pobočja in v okolico podali gostje, ki so noč prespali v iglujih in ki so se v vodenem spustu po svežem snegu odpeljali na krepčilen zajtrk v hotel.

Zimske počitnice čez celoten dan, vsak dan

ICE CAMP bo odprt celotno zimsko sezono za vse, ki želijo sami izkusiti njegovo kristalno jasnino. Športni program, v katerega se je moč vključiti brezplačno, ter pijača v ledenem baru in sproščanje na sončnem dvorišču zaokrožajo ponudbo in zagotavljajo nepozabne počitniške trenutke. Najlepše trenutke pa lahko prijateljem pokažete z uporabo naprav Nokia, ki so razporejene po prizorišču, in jih vnesete v spletni ICE CAMP blog.

Življenje je lepše skupaj!

Bodite skupaj v lepih trenutkih; uživajte v lastnem življenjskem slogu; doživite naravo; potopite se v svoje najljubše športe. Vi in vaši prijatelji lahko preko športnih aktivnosti doživite več in to daleč od rutinskega vsakdanjika. Sprostite se navzven in navznoter v osupljivi zimski pravljici. Bodite del freeride in freestyle aktivnosti. Vse to in še več lahko doživite na taboru Volvo XC ICE CAMP.

Nokia – glasba vas sprosti za pogovor!

Izmenjajte si glasbo, filme, fotografije in doživetja s prijatelji v živo. S prenosnimi telefoni Nokia in multimedijskimi računalniki lahko pokažete pomembne trenutke v vašem življenju in izrazite svoje kreativne ideje. Tabor Volvo XC ICE CAMP v sodelovanju z Nokio ljudi povezuje med seboj in s stvarmi, ki so pomembne: prijateljstvo, šport, glasba in zabava.

Informacije o taboru ICE CAMP, rezervacijah in fotografije so na voljo na www.ice-camp.at

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri