Ste za hitri zmenek?

  • 18.06.2012

Nova simpatija ne bi škodila, kajne? Največji slovenski spoznavni portal Ona-On.Com z več kot 50.000 aktivnimi samskimi mesečno, v mesecu juniju prvič pripravlja Hitre zmenke za vse generacije - 20., 21. in 22. junija v Klubu 300 v Ljubljani!

Hitri zmenki za vse generacije Ona-On.Com!

V enem samem večeru boste spoznali 10 oseb nasprotnega spola primerne starosti in prav z vsakim kramljali pet minut, kar je ravno prav, da med nekaterimi preskočijo iskrice in ugotovite s kom si želite ponovno srečati! Od tu naprej pa je vse enostavno!

Kaj vas čaka?

Ob prihodu na hitre zmenke Ona-On.com boste postreženi s pijačo dobrodošlice in prigrizkom ob katerem najprej izmenjate nekaj prvih besed. Vsakdo prejme tudi številko mize, kjer se začne spoznavanje.

Ženske ves čas sedijo za isto mizo, moški se na vsakih 5 minut presedejo k naslednji sogovornici. Po zaključku hitrega zmenka vsak par označi ali si želi izmenjati kontakte in se ponovno srečati. Le v primeru, da sta oba »za«, organizator poskrbi za izmenjavo kontaktov in jima posreduje priporočila in predloge za »tazaresni« zmenek. ;-)

Diskretno, enostavno in zelooo zabavno spoznavanje zanimivih ljudi za druženj, skupne aktivnosti, prijateljevanje... Med njimi prav lahko najdete nekoga zase!

Izberite svojo starostno skupino in se prijavite!

  • 20. junij (20 – 35 let) sre, ob 19h v Klubu 300 (LJ)
  • 21. junij (35 – 45 let) čet, ob 19h v Klubu 300 (LJ)
  • 22. junij (45 – 55 let) pet, ob 19h v Klubu 300 (LJ)

Prijave zbiramo do najkasneje 19. 6. 2012 na naslov: prijave@ona-on.com (navedite le kontakt in poklicali vas bomo za dodatne informacije). V kolikor ste na meji starostne skupine, nas pokličite na brezplačni telefon 080 64 60 in dogovorili se bomo za umestitev v pravo skupino.

Več na Ona-On.com.

PS: Že imate zmenek za danes? Postrezite si: Samska dekleta in Samski fantje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri