Stars Night z Richijem Hawtinom v Rovinju

  • 13.06.2011

S sodelovanjem Monvi centra in Balance FM-a hrvaška Istra letos gosti trenutno največje ime elektronske glasbe.

Planetarno popularni kanadski DJ zvezdnik in producent Richie Hawtin se osem let po njegov zadnjem legendarnem nastopu vrača v Istro in njeno prestolnico zabave Rovinj. Na vrhuncu poletne sezone bo 30. julija gostoval v amfitetaru Monvi centra na dogodku Stars Night, ki se bo sicer odvijal od 29. do 31. julija.

Richie Hawtin

Legendarnega in priljubljenega Hawtina, znanega tudi pod psevdonimom 'Plastikman, ni potrebno posebej predstavljati. Resnični umetnik, konceptualist, inovator in DJ je pričel svojo dolgo in plodno kariero v techno meki Detroitu ter direktno sodeloval v kreiranju techno glasbe, katera je obeležila zadnja dva desetletja in postala gibanje.

Zelo težko bi našteli vse njegove dosežke v dvajsetih letih delovanja in pri tem ne omenili njegovi znamki Plus 8 in Minus, katera sta dala izjemen prispevek elektronski glasbeni sceni ter indirektno vplivala, tako na številne glasbenike, kot tudi na široko publiko in glasbene sledbenike.

Omeniti velja tudi, da je Richie Hawtin aka Plastikman od strani znanega in izjemno vplivnega portala neodvisne globalne glasbene scene razglašen kot svetovni DJ #2 ter absolutni #1 v kategoriji Live act nastopov.

Vsi, ki so bili priče spektakularnem nastopu Carl Coxa v režiji Monvi centra in ekipe Balance FM-a, vedo, kaj lahko pričakujejo od dogodka visoko kakovostne produkcije in nastopa Richija Hawtina – najbolj cenjenega techno DJ-a, čigava glasba je definirala glasbeni okus ene cele generacije.

Ne zamudite veliki spektakel in nastop legendarnega zvezdnika 30. julija v amfitetaru rovinjskega Monvi centra!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri