Špela Grošelj končno v Playboyu!

  • 28.09.2009

V uredništvu Playboya so se odločili, da v čast 100. številke revije svojim bralcem podarijo nekaj posebnega - eno najbolj seksi slovenskih pevk Špelo Grošelj.

2 fotografiji v galeriji

V rubriki Mokre sanje je svoje čare pokazalo že kar nekaj znanih Slovenk, v 100. številki pa bo Špela pravi posladek. Pevka si je po povabilu na fotografiranje za Playboy za premislek vzela le slab dan časa in tako hitro privolila.

‘’Sem dekle, vzgojeno brez tabujev, svojega telesa se ne sramujem in rada imam lepe estetske slike, pa še navdušena sem bila nad Alešem Bravničarjem, ki svoj posel res obvlada. Nekaj dni po fotografiranju sem si na uredništvu pogledala fotografije, nad katerimi sem popolnoma navdušena in bom najljubšo zagotovo dala povečati za v okvir na steni,“ je bila Špela nad celotnim projektom navdušena, za ekipo pa ima same pohvalne besede.

S takšnimi in drugačnimi fotografiranji ima že veliko izkušenj, zaveda se, da je to del njenega posla, in pravi, da se ekipe med seboj zelo razlikujejo. In Playboyeva je bila po nje­nem mnenju odlična. ‘’Na snemanju so bile pozitivne vibracije, ekipa je bila zelo profesionalna in sproščena, super smo se ujeli in všeč mi je bilo, da nihče ni gledal na uro, ampak smo bili vsi tam z razlogom, da naredimo dobre fotografije,’’ jih je pohvalila. Pa ji je bilo na snemanju kaj nerodno?

‘’Ne. Meni ni nikoli nerodno, kar se tiče golote. Za to sem hvaležna mami, ki me je vzgajala v duhu, da smo goli prišli na svet in da bomo goli tudi odšli ... Sicer pa tako ali tako nisem bila popolnoma gola,’’ samozavestno odgovarja. In komu je najprej sporočila, da se je odločila za fotografiranje?

‘’Najprej sem povedala mami, potem pa prijateljem Nini, Žani in Žigu. Zdi pa se mi, da so tisti, ki so v moji bližini, že vsi vajeni takšnih stvari, saj sem se že prej fotografirala za kakšno moško revijo, zato nihče ni bil pretirano presenečen,’’ pravi Špela, ki bo svojo kariero še naprej gradila z glasbo in je v prvi vrsti pev­ka. ‘’Vem pa, da danes glasbo tudi gledamo, in če si bo kdo lahko polepšal dan z mojimi fotografijami, hvala bogu,’’ je še dodala za konec.

Napisala Andreja Freyer, Nejc Simšič

Fotografije Grega Gulin

vir: Story

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri